Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik kulfoldi politikust...

Melyik kulfoldi politikust tartanad leginkabb alkalmasnak Magyarorszagon miniszterelnoknek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 16. 11:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%

"Merkel.

Nem egy idióta populista politikus,mint a legtöbb."

az hogy populista az önmagában nem probléma, mert hasznos is lehet. Az álpopulistákkal van a probléma... mert ugye tudjuk: Viktor nemaz. Trumpli nemaz... csak úgy tesznek.

2016. dec. 16. 17:35
 22/29 Szimeon ***** válasza:
12%
Erdogant.
2016. dec. 16. 17:57
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

"Erdogant."

Egy újabb diktátort?

Na neee!

Ennyi erővel Kim Jong Un-t választhattad volna!

2016. dec. 16. 18:50
 24/29 anonim ***** válasza:
86%

"Merkel tökéletes lenne,ha nem lenne migráns fóbiája. Bármelyik liberális nyugati politikus jó lenne,csak migránsok nem kellenek.

"

Merkel kereszténydemokrata bocsesz. És ja, valódi, nem olyan mint Semjén doki.. és valódi jobboldali.

2016. dec. 16. 18:55
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Egyiket sem. Ismerhetik kiválóan országuk szokásait, akarhatják és tudhatják népük felemelkedését, vagy nem. De hogy fogalmuk sincs, mi itt a helyes cselekvés, erre mérget vehetsz.

Nekem ne ossza az észt egyetlen külföldi politikus se. Alkalmanként tanácsot adhat, azt megköszönöm (ha hasznos).

És rendkívül lehangolónak tartom, hogy bárki magyarnak ilyesmi eszébe juthat. Ez már a totális tehetetlenség kiteljesedése (amihez amúgy nem kell e kérdés, látható anélkül is).

2016. dec. 16. 19:03
 26/29 anonim ***** válasza:
74%
Muciját.
2016. dec. 17. 02:28
 27/29 anonim ***** válasza:

Mindenképpen Angela Merkelt.

Láttam, sokan írták Putyint, de ő azért nem érné meg, mert belőle van saját gyártmányunk, Victor Orbanov személyében. Minek olyan messziről hozatni ugyanazt a márkát, ha van belőle magyar termék a polcokon? :-)))

Erdogan dettó.

De tetszett az a felvetés is, hogy ássuk ki Margaret Thatchert. Bár ez is fölösleges: a kormányzás színvonalán mit sem változtatna a jelenlegihez képest, ha egy foszló hulla vezetné az országot.

2016. dec. 17. 14:45
 28/29 anonim ***** válasza:

"De tetszett az a felvetés is, hogy ássuk ki Margaret Thatchert. Bár ez is fölösleges: a kormányzás színvonalán mit sem változtatna a jelenlegihez képest, ha egy foszló hulla vezetné az országot.

"

Ohh nem gondoltam hogy valakinek tetszik a dolog. :-DD

Viszont a poén nekem tetszik XDD

Megjegyzés: Én valóban az ő kezétől érezném jobb helyen az ország sorsát, de hát neki sajna nincs párja... :-)

2016. dec. 17. 16:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Meg vagyok győzve. Tényleg itt csupa álmodozó, cselekvőképtelen ember van. Be kell látnom (bár nem szívesen), hogy igaza van Orbánnak. Az ilyen közönséget le kell rabolni.
2016. dec. 17. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!