Becsapta a nyugdíjasokat a Fidesz?
Figyelt kérdés
Az ígért 10000 helyett csak 5000 forint utalványt kaptak a nyugdíjasok.
A kormány a postára mutogat.
2016. dec. 13. 19:02
11/23 anonim válasza:
Pont a nyugdíjasok maradjanak ki a sorból, Kérdező??
12/23 anonim válasza:
Örüljenek,ha annyit is kapnak!
Más semmit nem kap,csak dolgozhat meg adózhat dögivel!
13/23 anonim válasza:
Attól hogy egy nő könyvelő volt még bénázhat az utalvánnyal. Az meg röhej kategória hogy elhiszi valaki hogy átmernék verni így a nyugdíjasokat.
14/23 anonim válasza:
Hát amilyen klickbait címeik vannak maximum az "erős fenntartásokkal kezeld" kategóriába fér be nálam
15/23 Koplárovics Béci válasza:
"A NYUGDÍJAOSK FELE CSAK 5000 FORINT ERZSÉBET UTALVÁNYT TALÁLT A BORÍTÉKBAN! MUTATJUK MI AZ OKA!"
Az, hogy debilek. Időskori elbutulás, teljesen természetes folyamat. Komolyan.
16/23 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy közeledik 2018 és a nyugdíjasok a legaktívabb szavazók, kizártnak tartom, hogy ilyesmit megkockáztatnának.
18/23 anonim válasza:
Én tegnap kaptam meg az Erzsébet utalványokat, 4 db 2000 Ft-ost és 2 db 1000 Ft-ost.
Tehát a kérdésbeni állítás általánosítva nem igaz. Lehet, hogy néhány esetben létezik a kérdésbeni probléma de ez minden küldeményre nem igaz.
19/23 anonim válasza:
Nem kéne a bolhából elefántot csinálni, az állóvizet kavarni.
20/23 anonim válasza:
Igen, két kiragadott, elenyésző példával akarja az ATV a fideszt lejáratni. Mi érdekes 10ezret kaptunk fejenként.Aki nem annyit kap, az írjon egy panaszt és korrigálják. Ennyi csak. Dolgoztam a postán 10 évet, kb. tudom, milyen nagy fejetlenség van ott. No komment kategória. Én a keleti postán dolgoztam éjjelente, dobálták a nem ajánlott csomagokat, leveleket jó távolról irányítószám szerint a zsákokba....Az ajánlott levelekkel, azért ezt nem merték megtenni, de ígyis volt sok panasz, reklamáció. Ez kb 15 éve volt. Most akkor indulj ki ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!