Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazók mekkora...

A Fidesz szavazók mekkora része nyugdíjas?

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2016. dec. 12. 01:43
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Az értelmesebbik része tuti nem fideszes. Legfeljebb az a réteg, aminek minden mindegy, csak kezet csókolhasson és énekelhessen a királyának: https://www.youtube.com/watch?v=OYj9_2j6vOs
2016. dec. 12. 02:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Általában a mélykeresztény öregasszonyok nagy fideszesek, mert a Fidesz a nagy keresztény párt.

Legalábbis nagyanyám és a barátnői ebben hisznek.

2016. dec. 12. 08:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A biztos Fidesz szavazóik "gerincét" képezik a nyugdíjasok. Ha megnézed kik is szoktak kampányolni vagy aláírást gyűjteni, pont a nyugdíjasok. Ráérnek és segítenek a pártnak. Felénk választások előtt mindig a nyugdíjasok győzködik az embereket hogy a Fideszre kell szavazni. És a naiv emberek ezt be is veszik mert úgy vannak vele hogy ha a kedves néni/bácsi azt mondja akkor biztos ez a jó, főleg azok vezethetők így meg akik nincsenek tisztában a politikával, és a néni/bácsi csak a jót mondja hogy mit tesz a Fidesz.

Felénk 2010-ben mindenki azt mondta hogy végre jön az elszámoltatás, végre minden rendben lesz. Na...akkor én egy ilyen elvakult naiv nyugdíjassal vitába keveredtem hogy jó nagy birka aki beveszi ezt hogy itt elszámoltatás lesz vagy bármi, erre a néni ordítozni kezdett velem és a nyála is fröcsögött már rám, kinevettem és hagytam. (Véreb volt a néni.)

2016. dec. 12. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Nyugdíjasok mindig azt pártot imádják. Aki ő s.ggüket nyalják. pl: most fidesz a kedvenc , mert 10 000 ft kapnak karácsonyra.
2016. dec. 12. 13:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Remélem nem olyan műveletlen trógerek,mint akik pofozkodással,verekedéssel küldték el a tüntetőket.

Ilyenek a fideszes nyugdíjasok,erőszakosak.

2016. dec. 12. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsi, de ez így van a baloldali pártok esetében is. A nyugdíjasok, megoszlanak a "baloldal" és a Fidesz között, szóval, szerintem hülyeség, hogy a Fidesz nekik köszönhetően áll ilyen jól.
2016. dec. 13. 01:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Durván 90%! Fidesz szavazó már nincs 50 éves kor alatt!
2017. febr. 2. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!