Miért kellett budaházyt május elsején is felemlegetni?
kérdező az,hogy te meddig mész el mikor a kormány a képedbe mondja,hogy x évig hazudtak loptak csaltak rajtad múlik,te elmondtad otthon biztonságban,hogy "Gyurcsány takarodj" ő pedig kiállt nyilvánosság elé és hangosan követelte.ENNYI A KÜLÖNBSÉG KÖZTE ÉS KÖZTÜNK!ezért zaklatta a rendőrség!
- Te józsi, látod azt ott?
- A barna kabátost?
- Jaja, vigyük má be terrorizmus vádjával..
-Oké
Én örülnék ha így történt volna,de hadjárat indúlt ellene,titkosszolgálat,átvilágítás és mindezek ellenére SEMMI BÍZONYÍTÉK!!!ja nincs semmi hmmmm akkkor legyen terorista!!
mikor a kormány a képedbe mondja,hogy x évig hazudtak loptak csaltak rajtad múlik,te elmondtad otthon biztonságban,hogy "Gyurcsány takarodj" ő pedig kiállt nyilvánosság elé és hangosan követelte.ENNYI A KÜLÖNBSÉG KÖZTE ÉS KÖZTÜNK!ezért zaklatta a rendőrség!
tudod én itthon se mondtam h gyurcsány takarodj... mert eddig is tudtam hogy hazudott a kormány, de nem az mszps kormány, hanem mind1ik.. az hogy ezt el is mondta.. hát mi csináljak vele....legalább bevallotta azt amit mindenki tudott...
Téged nem zavarna, az antifák viszont New Yorkig visítanának, hogy micsoda náczizmus van itt...
Utolsó: nem, nem kell azokat sem elítélni. Ők a tévéből ezt hallják, Budaházyt meg nem engedik nyilatkozni. Ez kérem a liberális demokrácia: elmondhatod a véleményed, amíg az nem ellentétes a "srácokéval".
11.36:Ez bizony az Mszp majálisán volt én meg reggel láttam ma a hírtv-ben.
Azért birom a fideszeseket,hogy fű alatt lejáratja a zsidókat,közben meg náciznak össze-vissza...:-))))
11.36: nagyokos, az EU nem állam...
(csak szkr-ről tudok képet mutatni, rajtuk és a kurucokon kívül említésre méltó hírportál nem tette ki)
Ez a városligeti majálison történt, a Baloldali Feminista Hálózat üzenőfalára írták fel, hogy szabadságot Budaházynak, mire ez a szuka izraeli zászlóval takarta el. Az volt kéznél, mint már említettem.
Egyébként igen örülnének ennek a képnek Palesztinában
Üzenj az erőszaknak,alatta meg az izreali zászló.
Hiába,csak kiderül az igazság:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!