Lesz olyan aki 2018-ban nem megy el szavazni a Viktor 2/3-a ellen?
Teljesen mindegy kire szavazunk, lehet az MSZP vagy Jobbik vagy LMP, úgyse kerülnek hatalomra, a Fidesz ezt már megnyerte, csak egy a lényeg, hogy valaki fékezze a diktatúrát.
Most ha a Jobbikra x-elünk, vagy az MSZP-re teljesen mindegy, úgyse kerülnek hatalomra, szóval annyi mintha a Diktatúra ellen szavaznánk.
Ja és plusz , a népszavazásosdiról, meg a kettős állampolgárságról annyit hogy ezt is könnyű beállítani hazaárulásként az ilyen ügyes lehetőségekkel. De hasonlítsunk néha úgy hogy nem ellene hanem mellette próbálunk gondolkodni.
Egyszer volt erről is vitám, egy valakivel itt, lényegtelen ki, de egy mélyebb beszélgetés után úgy gondoltam felvilágosultabbnak hittem. De nem ez a lényeg.
Megosztottam vele hogy ismeretszerzéseim során volt szerencsém olvasni a Gyurcsány kormány külpolitikai törekvéseiről amelyeket megfogalmazott.
És történetesen nem csak hogy azt fektette le hogy a határontúliak védelme, érdek védelme, hogy élhessenek kultúrájukkal, hagyományaikkal blabla, hanem azt is, idézem:
" Határon túli magyar kissebbség védelme, támogatása. Jogaik mindenkori védése, minden tekintetben, akár kultúrájuk akár más kapcsán. Megőrizhessék hagyományaikat, szülőföldjükön boldogulásuk elősegítésének követelése. A magyar nemzetnek a kibővülő Európai Unió keretében történő újra egyesítése. Melynek segítségével kapcsolatuk a magyar állammal erősödhet"
Hoppacsek! Nem csak a kettősállampolgárságot teremtette az isten. A magyar nemzet egységének erősítése bocsika, de célja vót...
Annyi a különbség hogy nem kettős állampolgárság adással képzelte ezt el, mert belül szavazati aránytalanságot jelentett volna ,a szavazati jog miatt, Sokszor ki lett fejtve ne ragozzuk. Ergo, ő talán nem kért a megvásárolt, többlet szavazatokból, de a határontúliakat messze annyira nem felejtette el, mint mondják...
Megint csak kiderül, nem sátán, nem is Isten ugyan. de abszolút nem hiéna lelkű.... ahogy tartják...
Csak egy példával szerettem volna élni, az előző előadásomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!