Lesz olyan aki 2018-ban nem megy el szavazni a Viktor 2/3-a ellen?
Teljesen mindegy kire szavazunk, lehet az MSZP vagy Jobbik vagy LMP, úgyse kerülnek hatalomra, a Fidesz ezt már megnyerte, csak egy a lényeg, hogy valaki fékezze a diktatúrát.
Most ha a Jobbikra x-elünk, vagy az MSZP-re teljesen mindegy, úgyse kerülnek hatalomra, szóval annyi mintha a Diktatúra ellen szavaznánk.
"Mert, mi a bajod Gyurcsány Ferenccel?"
A jobbos trollok erre nem tudnak hitelt érdemlően választ adni. Lehet, hogy azért utálják, mert 1ft-ért volt miniszterelnök, beismerte, hogy hazudott és ezért hajlandó volt lemondani.
Ilyeneket magyar miniszterelnök nem csinál!
18.
Hagyjuk már, minden pontodra lehetne írni egy hasonlót Gyurcsányod repertoárjából.
Egészségügy, emlékszünk még Mengelicára, mikor a legfontosabb a kórházi szobákba beszerelt széf volt a miniszter számára?
Ugyanígy szidta őket mindenki, mint most a Fideszt. Azzal a különbséggel, hogy őket el is küldték a fenébe, a Fidesz meg még mindig jó esélyekkel néz a következő választás elé.
Olyan jók voltak, hogy 2010 - ben megbuktak mint Rottenbiller.
Ne sírj, jön '18 és lehet szavazni. És ha nem nyer a hősöd mi lesz majd? Akkor majd a népet hibáztatod mert nem látja meg Fletó nemes erényeit?
ma 18:17
Hiába mutatok fel forrásokat, akkor is kaptam a 0-t!
Nem hiszem el, hogy ezzel én csak trollkodnék, vagy provokálnék, csak rá akartam világítani a valós helyzetre!
De ha nem értik meg, akkor sajnálni tudom a szűk látókörűeket!
Nem érdemes velük többet vitatkoznom!
Ennyit ér a "szabad vélemény nyilvánítás szabadsága"...
Egy diákot is azért némítottak el a diák gyűlésen, mert kritizálni merte a Fidesz-kormányt!
"Fidesz meg még mindig jó esélyekkel néz a következő választás elé."
Agymosással, néphülyítéssel, propagandával könnyű megnyerni!
Aki meg hallgatja a Kossuth Rádiót, mit hall?
"Migránsok érkeznek, migránsokat fogtak el, terroristákat fogtak el, Iszlám Állam, 1956, migránsok százezrei érkeznek Magyarország fele, migránsok erőszakoltak meg fiatal lányokat, migránsok terrorizálnak, migránsok lövöldöznek, migránsok gyújtogatnak, csökkent a munkanélküliségi ráta, több, mint 4 millióan dolgoznak, nincs szegénység, van munkahely, dübörög a gazdaság, sikeres tárgyalás, javult az egészségügy, milliárdok maradtak a családok zsebében, Magyarország megvédi határait, elmútnyócév"...
Nem csodálom, hogy ennyi hülye van még az országban, akik hisznek ezeknek a híreknek!
"Agymosással, néphülyítéssel, propagandával könnyű megnyerni!"
Ezt már mások is mondták, '94 - ben, 2002 - ben, 2006 - ban.
"Ezt már mások is mondták, '94 - ben, 2002 - ben, 2006 - ban."
Hehe :D
Az "elmútnyócév" :D
Mondd már el nekem, ilyenkor milyen "agymosás" volt?
Ja, hogy Basescu fenyegeti Magyarországot, ezért is Gyurcsány a hibás?
"Agymosással, néphülyítéssel, propagandával könnyű megnyerni!"
Nem a fidesz hibája, h a baloldal nem tud olyat mondani, amire rákapna a többség.
27.
Kár részletekbe menni, aki akar, emlékszik Gyurcsány melléfogásaira is. Nem kell feltétlenül nemzeti radikálisnak lenne ahhoz, hogy kijelentsük: nem volt a legjobb miniszterelnöke Magyarországnak.
Ott lesz a szavazás, aztán megméretteti magát az Apró család nagy demokratája.
Aztán lehet agymosásozni.
HakapesziM
Okos enged szamár szenved. Én azt mondom valamelyikőtök tegye le a fegyvert. Csak javaslat nyílván. Ezen a fórumon és még egy millió másikon belül ti vagytok a szerencség tippem szerint kb 2 millió 1-edik páros ebben a vitában.
Egy dolog erről:
A Gyurcsány takarodj valóban elég volt anno a Fidesznek a 2/3-ra. Ennyi. Gyurcsány Ferenc. Egy név akitől irtózik mindenki , akinek a neve is egy sötét pont a beszélgetésekben, valaki akinek gátlástalanságáról, arcátlanságáról, hataloméhségéről, pénzsóvárságáról, egy szóval, gonoszságáról meg van győződve a magyar társadalom majdnem 50%-a. Szerencsére nincsenek még annyian...
Ergo? Kinek látják? Ő a patásördög, de nem ez a fő baj vele, hanem hogy ""tönkretette az országot"". Ami azért enyhén szólva nem egy hiteles és valós értékelés. Ugyanis erős túlzás. Gyengeségei egyes rossz döntései és a gazdasági külső belső állapot okozta azt hogy ezt fessék fel róla azok akiknek útban van. A gyengeségein értsd hogy olykor meggondolatlanok voltak megnyílvánulásai. Sajnos az a híres beszéd is ilyen. Meggondolatlan kijelentései eltakarják azt amiről szó volt és ez sajnos tény, bár ugyis mindjárt nekem esel.
Magyarul a név egy bűnbak. Ezt így hívják, valaki akinek neve léte úgy biztosít engem hogy az a szerencsés érvem magamért hogy én nem ő vagyok. A társadalom alapfrusztrációját kihasználva szinte tökéletesen ügyesen hergelte azt tovább, a birtokolt média segítségével lényegtelen annak nagysága, meg sokmindent kihasználva, ahelyett hogy azt is elfelejtettük volna hogy mi történt a kiszivárogtatás utáni tüntetések által sajnos meg történhetett, nyílván ávh-t sipítozva mutogatok rá amíg nem azonosítja a köztudat a megütött, gumilövedékkel meglőtt személyek elleni bűnnel. Kihagyva természetesen a gombos tű hegyét, csak a gombját szidva. A másik hogy nem vette komolyan azt ami érte őt a pozíciójában , nem ismerte fel hogy hogy kéne fellépnie az ügyben mert presztízse végveszélyben van. Gyakorlatilag végigszántottak a nevén tömegek csoportok szervezetek, és legfőképpen pártok, személyek, ő pedig tűrte legyintve hogy majd megunják. Hát ez lett belőle. Ma már a politikai elit azon viaskodik hogy szóba álljunk e vele, vagy sem. Mert nekem semmi bajom vele, nyílván ugyanúgy nem értek vele mindenben egyet mint a többi politikussal, de a társadalmi megítélése miatt nekem nem jó ha szóba hoznak vele. Egy nagyon hangos tömeg kb 2 milliós a szavazók közt pedig máig őt tartja minden baj okozójának, mert már nem tudja megmásítani közmegítélését.
Ego, abszolúte nem hős, abszolút nem Isten, de nem is rossz politikus, nem is bolond, és nem is sátán. Valaki akinek a megítélése sajnálatos dolgok miatt sokkal sokkal rosszabb mint amennyire jogos lehet. Itt nála, már az is születési rendellenességként van azonosítva hogy nem tökéletes.
Ezt mindenképp elakartam neked mondani mert máshol is látlak csevegni. :-) És ez a téma engem különösen idegesít. Hogy ha Viktornak hívják és nem mondta hogy hazudtunk léjjel nappal akkor mindent lehet neki, ha Ferinek hívják és bár már majdnem 8 éve lelépett , de azt mondta hogy ő biza hazudott akkor meg lélegezni sem szabad. :-) Kifejezetten irritál így 6 évvel a hős forradalom után hogy nem változott a dolog, stagnál az egész köztudat, ha csak nem mélyebbre esik, és arra a következtésre jutottunk jópáran amit fent ismertettem.
Ha elolvasta valaki köszönöm a megtisztelő figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!