Miért haragudott meg ennyire Magyarországra Soros? Mit tettek vele régen amiért nem hagyja békén Magyarországot?
# 7/10 Időpont ma 20:21
Így van! Cserébe jött vitya, aki ugyanúgy eladja pofátlanul külföldieknek meg a saját haverjának. :-D
Sorost hibáztatni mindenért meg ősi román szokás.
orbi szerint most gyuri bácsi a mumus a pénze meg jó volt .. és ez Magyarország miniszterelőke.
"Én azt olvastam a migránsokat az általa pénzelt civilek terelik Magyarország felé.
"Az M1 szerbiai tudósítója tegnap a migránsok indulásától kisérte őket.Elérkeztek a Horvátország irányába vezető útig,ahonnan a horvát határ 80 kilométerre volt ahol ráadásul nincs kerítés,míg a magyar határ 160 kilométerre kerítéssel és nem kis határvédelemmel.Mégis a hosszabb utat választották.Nos ezt magyarázza meg valaki.(Egyébként a migrik fele már visszafordult Belgrádba.)""
Már nem azért, de egy szó sem esik az idézetben arról, amit olvastál.
"Ahogy Gyurcsányt is szépen elzavarták, amikor kiárusította volna az országot a külföldieknek."
Bírom, hogy egyes jobberek abban a hitben élnek, hogy ők zavartál el Gyurcsányt, holott a ciklus közepén ő maga mondott le önként. Ha nem mondott volna le, simán maradhatott volna a ciklus végéig.
Azt meg, hogy ki hogyan és miképp árusítja ki az országot a letelepedési kötvények ismeretében szerintem hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!