Na most akkor mi is az igazság a kórházi állapotokat tekintve, milyen is az egészségügyi ellátórendszer?
2016. dec. 4. 12:06
1/13 anonim válasza:
Rossz az összehasonlításod, mert kórházakról egy szót sem ejtett.
2/13 anonim válasza:
Itt gyakorin akarod az igazságot megfejte?
3/13 anonim válasza:
Rétvári uraság csak az harsogja, amit a Gazda elvár tőle.
Ne várj többet.
4/13 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy ki az a Rétvári, ezért rákerestem.
Hogy néz ki ez az ember, te Jáóisten! :D
Mint egy címeres b*zi. :D
5/13 anonim válasza:
Hat év alatt a mélypontra esett az egészségügy állapota.
Ezt hallgasd meg. Nem különösebben imádom a fickót, de nem tartom hülyének se és itt kifejezetten egyet lehet vele érteni ha már ezt kérdezted.
6/13 anonim válasza:
Nem kell túldramarizálni, a Fidesz a legtöbb pénzt tette eddig az egésségügybe, rendbetette amenyire lehet. A várólistát felszámolták, a béremelés folymatosan, amennyit lehetett javult a helyzet.
7/13 Andizsuzsi válasza:
"várólistát felszámolták"
Te viccelsz, ugye?
8/13 anonim válasza:
# 7/7 Időpont ma 13:33
Pedig megszüntették a várólistát. Elfogyott a papír amire fel lehet iratkozni, így nem létezik a lista. :-)
9/13 anonim válasza:
Én jobb híján, senkinek nem hiszek el semmit, inkább a saját tapasztalataimra hagyatkozok. Azok alapján viszont, csak azt tudom mondani, hogy az egészségügy állapota, folyamatosan romlik. Persze, egyáltalán nem biztos, hogy más lenne a helyzet, más kormánnyal, de pillanatnyilag, ez van.
10/13 Vazul1972 válasza:
Én Rétvárinak, azt sem hiszem el, amit kérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!