Kit hogyan lőttek le, gyilkoltak meg, szaggatták szét, törték be a fejét, szenvedett balesetet, verték meg, robbantották fel
2016. dec. 3. 20:34
22/26 Ay carramba! válasza:
Előző vagyok. Egy kereskedelmi TV-nek ilyeneket kell adnia. Mivel ez érdekli az embereket. A dráma. A politikai rovat már más. Mivel ellenzéki, ezért ott marja a másik oldalt, ahogy tudja. Ha kell, a sárga föld alá szidja. Valójában konkrét MAGYAR politikáról nem beszélnék. Az egész csak kritizálásból áll.
Pl: Rogán helikopterezése. És aztán? Van pénze rá. Va fizetése, miért ne engedhetné meg?
Igen, a Fidesz is lopja az országot. De cserébe ad is. Viszont az oktatást elcseszték, az igaz is...
Ha kell, majd írok még.
2016. dec. 3. 20:43
23/26 anonim válasza:
Azért ne állítsuk már be úgy, mintha a kormányt nem lenne miért kritizálni. Rogánnak meg nincs pénze helikopterezni, legalábbis a vagyonnyilatkozata alapján nem igazán jön ki az az életmód, amit csinál. Meg hát ugye hazudik is még extraként. A Fidesz meg nem csak az oktatást cseszte el, én túl sok minden nem is fejlődött alattuk, pedig 6 év alatt, évekig 2/3-dal már azért várnánk valamit.
2016. dec. 4. 08:31
24/26 anonim válasza:
Szerintem agypusztító, de nem csak az RTL, hanem a tv2-es és állami tv konkurencia is. Az egyik szimpatizál a fidesszel, mert lehet, hogy pénzt kapnak érte. Ellenben az RTL híradó pikkel rá személyes okokból. Szóval egyik meg a másik sem objektív.
2016. dec. 21. 18:43
25/26 anonim válasza:
Az RTL Klub nyíltan baloldali. MSZP, DK és társai szekértolója. Gyurcsányt és a többi baloldali majmot isteníti. Az ATV szintén. Az M1, meg a TV2 pedig orbánista és a jobboldali majmokat futtatja.
2017. febr. 1. 06:17
26/26 Ay carramba! válasza:
Skizofrénia optimistán:
Nézz minden híradót, egyiken csak a jót, másikon csak a rosszat mondják!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!