Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az RTL híradójáról?

Mit gondoltok az RTL híradójáról?

Figyelt kérdés
Mindenki véleménye érdekel, de célozzuk meg az értelmes és tartalmas érveket, ha lehet.

2016. dec. 2. 19:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Rtl híradója 40%ban bűnügyi hírek, 60%ban pedig "a 444 kiderítette, hogy rogán antal bal zoknijának árából fel lehetne szerelni egy teljes kórházat"
2016. dec. 2. 23:26
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj hogy sokaknak már az elég hogy nem kormánypropaganda. Valóban nem az, de ettől még propaganda, pont ugyan olyan gusztustalan. Nekem sem tetszik Orbán, Habony és a haverok tevékenysége, de mégis ha belenézek az rtl hiradóba 20 perc után már behányok tőle hogy mennyire nyomják hogy kinek az anyósának a nevén van mennyi telek meg ki milyen szállodában szállt meg. Nézze az akinek hét anyja van. Azt az 50 percet el lehet tölteni úgy interneten hogy valóban hasznos információkat szerzel, megbízható forrásokból, és csak olyan témában ami érdekel, nem ilyenek hogy mucsaröcsögén egy ittas vezető beborult az árokba.
2016. dec. 2. 23:32
 13/26 A kérdező kommentje:

12es, mint az aranyra, lecsapok: Ismersz megbízató, viszonylag független forrást?:D Lenne rá igény

Egyébként mit látnátok szívesen a hírekben?

Valamennyi baleseti hír kell, hsizen karácsony környékén a tűzveszélyes fára, fűtésszezon elején a kéményseprés fontosságára meg a CO veszélye fontos felhívni a figyelmet... bár a különböző gyilkosságok elmondásának nem sok célját látom, pláne ha egy-egy ügyön lovagolnak sokáig (pl Bándy Kata vagy a valamilyen Bence ügye, sokáig pörgette a népet, hogy észre se vegyék mi zajlik a politikában addig)

Szóval mit látnátok szívesen a hírekben?

2016. dec. 2. 23:40
 14/26 anonim ***** válasza:
58%

#8-as, a TV2-t sem nézem. Az RTL Klubhoz hasonló szenny volt, amíg Vajna csatorna nem lett. Azóta meg egy TV2 híradót se láttam.

Ma például a déli híradókat úgy néztem, hogy az első negyed órát a HIRTV-n - mert az M1-en túltolták a viharról való beszámolót. Fontos dolog a viharkár, de nem negyed óráig. Aztán amikor a HIRTV elkezdett érdektelen dolgokról híradni, akkor az M1-gyel folytattam. Belenéztem nap közben az ATV híradóba, és az ECHO híradójába is - ezekből raktam össze a napi hírigényemet. Néhány háttérműsort még hozzá szoktam rakni innen-onnan, és az internetes hírportálokon is megnézegetem a fontosabb dolgokat. De RTL-t, TV2-t, indexet, 444-et, 24.hu-t és hasonló szennyeket kerülöm.

2016. dec. 2. 23:50
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
Többen írtátok hogy balesetről meg bűnügyről szól a híradó, most komolyan, miről szóljon? A valóságot mutatja be, ami történik. De mivel aki RTL Híradó néző az tudja hogy csak az eleje ilyen, fél7-kor kezdődik a politikai rovat. De úgy érzem akinek nem tetszik az RTL híradó az nem fog változni semmit, csak fikázni fogja. De annak meg ha jó az az M1 ahol nem bűnügy, hanem csak migránsozás megy és hogy milyen csodálatos a kormány és mennyire jól teljesítünk az nézze az agymosást.
2016. dec. 3. 07:16
 16/26 anonim ***** válasza:
31%
szóval azért nem néztek M1-et, mert egyoldalúan tájékoztat, de az RTL meg rendben van?
2016. dec. 3. 12:07
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

# 16

Provokatív kérdésedre válaszolva: egy kormány seggében lévő médium az a legalja mindennek. Lehet, hogy az RTL meg ennek a szöges ellentéte, a 100% kormányellenesség, csakhogy azzal én bármikor tudok azonosulni. Ugyanis kormányellenes médiumra van a legnagyobb szükség, kormánypártira valójában nincs is (de főleg nem úgy, hogy 80 milliárdot belepumpálnak az adófizetők pénzéből, hogy sokszor hazugságot terjesszenek, aztán azt "közmédiának" nevezzék).

És ez most tök mindegy, hogy Fidesz, vagy MSZP vagy anyám kínja. Sokan baromira leegyszerűsítik a kérdést. Én már 2006-ban is kormányellenes voltam. Most is az vagyok. Ha egyszer szar a rendszer, azt ki kell mondani, és amint nincs olyan, aki kimondja, na akkor van a nagy baj. Ezért örülök az RTL-nek.

2016. dec. 3. 13:44
 18/26 anonim ***** válasza:
45%
#16: Nem, én azért nem nézem, mert "közszolgálati" csatorna létére tájékoztat egyoldalúan. Sok média van, amely nem pártatlan, de a közmédiáktól ez lenne az alapkövetelmény. Persze, ezzel mindig voltak problémák, de ennyire egyértelműen még soha, mint az elmúlt években.
2016. dec. 3. 15:42
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

"Lehet, hogy az RTL meg ennek a szöges ellentéte, a 100% kormányellenesség, csakhogy azzal én bármikor tudok azonosulni. Ugyanis kormányellenes médiumra van a legnagyobb szükség, kormánypártira valójában nincs is"

Az ilyen emberek megszüntetnék az összes kormánypárti médiumot, de elsőként hisztériáznak a szólás és sajtószabadság miatt, ha a saját médiájuk van veszélyben...

2016. dec. 3. 15:46
 20/26 anonim ***** válasza:
38%

# 19

Te valamit nagyon nem értesz, vagy csak rájátszol, nem tudom. Mindenesetre nem új jelenség, hogy előjössz a szólásszabadság történettel, miközben valójában senki nincs a szólásszabadság ellen.

Én nem szüntetném meg a kormánypárti médiumokat (nem tudom, hol olvastad). Ettől függetlenül nincs rájuk szükség, hiszen a kormány pártján ott áll a kormány, van most például Lázár Janink, meg Rogán Tónink, akik elmondják, mi mindent csinál jól a kormány. Nincs szükség még egy felületre, ahol ezt megismétlik. A kormányellenesség meg nagyon nem egységes, itt nem arról van szó, hogy az RTL megismétli azt, amit pl. az MSZP mond.

Ettől függetlenül nyilván nem tiltanám be, hogy valaki tövig beleálljon a kormány seggébe, mint mondjuk Bayer Zsolti. Az viszont nagyon visszás, hogy ha egy állami finanszírozású csatorna teszi, vagyis nem meggyőződésből csinálják, hanem azért, mert ezt a parancsot kapták a párttól, és mi, adófizetők ezt meg is fizetjük.

2016. dec. 3. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!