Balliberálisaink hogy tudnak küzdeni egyszerre mind a homoszexualitásért, mind az Iszlámért?
# 5/10 Időpont ma 19:40
kicsike: ahhoz kevés egy ilyen, hogy megsértsen. :-) Egy nem létező ellentmondást meg nem lehet megmagyarázni. De hát ahhoz már annál a fél bites gondolkodásnál ami beléd szorult, több kéne.
#4: "Jobbikosként" akkor is ökörségnek tartottam azt a megállapítását, egyébként "mezei" Jobbikosnak / Fideszesnek / tetszőleges párt szimpatizánsának lenni mióta jelenti, hogy az adott párt összes dolgára gondolkodás nélkül bólogatunk ? Olyat csak a vérpártosok csinálnak, a mezei pártosok bizonyos dolgokat szimpatikusnak találnak, bizonyos dolgokat elutasítanak, a pozitívumok vannak többségben, mégis a kritikát sem rejtük alá és így csak jobb híján állunk be valami mögé, a másik, annyi vélemény van, így képtelenség bárkinek megfelelni.
Ugyan a Fidesznél tényleg van egy fanatikus keménymag, kik ész nélkül imádják Orbánt és bólogatnak minden dolgára, nem zavarván az önellentmondásokat, viszont a Jobbiknál vannak kritikusabb, gondolkodók is, továbbá nemigen van karizmatikus politikusuk, annak ellenére, hogy ott Vona bebetonozta magát és csak őt lehet így megemlíteni onnan.
#7: Az Iszlám nem egy egyszerű vallás, amit a 4 fal között élnek meg, hanem egy militáns politikai ideológia is ...
#8: Ahogyan 66%-os vissza tudott nyúlni, hogy jobboldalon milyen véleménnyel voltak a muzulmánokról és az Iszlámról, akkor én is a ballal kapcsolatban tudom megállapítani, hogy ők is mind régen, mind a közelmúltban teljesen mást vallottak, csak most lett ez a hirtelen pálfordulás. Továbbá a népirtások, amik elől "menekülnek", nem 1-2 éve léteznek, hanem évtizedek óta, így a menekültek is, és mégsem akarták észre venni őket, csak most. És végül, azért kitartok, hogy nem csak menekülteket látnak, hanem rendesen vallják be, hogy "védenceik" muszlimok, és Gulyás is próbálta nem 1 műsorban elmaszatolni az Iszlám problémás dolgait, vagy Ágoston László is próbálja magyarázni a Korán eszmeiségében elkövetett elmebajokat, Alföldi Róbertről nem is beszélve.
#10: Az Iszlám nem egy egyszerű vallás, amit a 4 fal között élnek meg, hanem egy militáns politikai ideológia is, nem beszélve a migránsok alulszocializált állapotáról és esetleges etnikai tényezőkről, ez a három nagyon veszélyes elegyet hoz létre ...
#13: Ugyanazt tudom mondani neked, mint 8-asnak, nem ismétlem magamat.
# 14/14 Időpont ma 00:03
Ugye az megvan, hogy ez:
"tetszőleges párt szimpatizánsának lenni mióta jelenti, hogy az adott párt összes dolgára gondolkodás nélkül bólogatunk ?"
Remek válasz a kérdésedre?
És nem tudom miért csinálsz úgy, mintha eddig nem fogadtunk volna be háborús menekülteket. Csak nem jöttek annyian. Vagy szerinted csak akkor lett volna konzisztens az MSZP, ha 2004-ben kimegy Irakba, hogy "gyere már Magyarországra légyszi menekültként"? Aki jött, azt elbíráltuk. Most is csak ennyit akarnak, nem pedig azt a gyűlölethullámot amit képviselnek a NERtársak. Fel se fogja egyik se a migráns meg a menekült közti különbséget.
És továbbra sem létezik az, amiről te beszélsz.
(Továbbra se értem miért kéne tagadni, hogy a menekültek muzulmánok pl.)
"Az Iszlám nem egy egyszerű vallás, amit a 4 fal között élnek meg, hanem egy militáns politikai ideológia is, nem beszélve a migránsok alulszocializált állapotáról és esetleges etnikai tényezőkről, ez a három nagyon veszélyes elegyet hoz létre ..."
Fordítva ülsz a lovon! A szélsőséges politikai ideológiák használják föl az iszlámot saját céljaikra vagy legalábbis próbálják, a világon van kb. másfél milliárd muszlim, alig néhán tízezer közülük az iszlamista, és ők is jobbára a közel-keleten csoportosulnak, tehát az úgymond "iszlám terrorizmus" valójában jobbára arab probléma, pl. még sosem hallottam olyat, hogy rettegett volna a maláj vagy szingapúri muszlimoktól.
Egyetértek veled, de a korrektség kedvéért hozzá kell tenni, hogy Délkelet-Ázsiában is van iszlamizmus. Bár ott a buddhisták durvábbak, épp most folyik kisebb népirtás:
Liberálisnak tartom magam, talán inkább balosnak is. Azt vallom, hogy nők és férfiak egyenlők. Egyenlők a hetero- és homoszexuálisok, illetve bárki más is, aki másképp határozza meg magát. Szerintem a házassággal járó jogok bármely két embert megillethetnek, az egyházak pedig eldönthetik maguk, hogy engedélyezik-e vagy sem. Elférnek, nem? Nem utálom a menekülteket sem, de ostobaságnak tartom az ellenőrzés hiányát, ahol elmulasztják.
Ellenségemnek tekintek viszont mindent is mindenkit, aki/ami saját büszkeségéből, gőgből, idegenségből, gyűlöletből felsőbbrendűnek gondolja magát bármilyen okból. Legyen az az iszlám, a hímsovinizmus, a nősovinizmus (ami nem egyenlő a feminizmussal, legalábbis az eredetivel), a vadkatolicizmus (igen, a KDNP-s életképtelen elgondolásokra gondolok itt elsősorban). Alföldit egy kimondottan irritáló személyiségnek találom, ahogy az MSZP-t és a DK-t sem kedvelem.
Kimondottan zavar az is, hogy mindenféle jelzőt össze-vissza használnak. Tényleg van néhány hülye, aki nem gondolkozik sehogy. Jellemző ez bármilyen politikai identitású egységre. Én a vallás- és véleményszabadság, az egyenlő jogi bánásmód és az egyéni szabadságjogok mellett állok. Viszont az egyházakat és a pártpolitikát sem szívlelem.
A lekicsinylő "balliberálisainkat" pedig hanyagolhatnád ha megkérhetlek, én sem mondom, hogy "konzerveink" vagy "jobbereink". Vélekedj bárhogy, nem tudom miért jó a másikat bántani, ha nincs rá okod.
#15:
Nem a terrorszervezetek alapján minősítem le az Iszlámot, hanem teokráciáik alapján, hiába rendes államok, mégis ugyanazt az eszmeiséget vallják, mint az Iszlám Államban és társaiban ...
Abban egyetértünk, hogy arab probléma, mert a malájziai / szingapúri muzulmánoktól tényleg nem retteg senki, de az arabok, pakik, afgánok, és a feketék milliósan is vannak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!