Az állam azért nem fektet az egészségügybe, mert ellenérdekelt abban, hogy az emberek sokáig éljenek és így jobban megterheljek az eü. - és a nyugdíjellátást?
"Jelenleg van színvonalas, az államitól teljesen független eü ellátás, csak meg kell fizetni, nagyon drága. A bosszantó az, hogy mindezt a TB-n felül kell fizetni."
Az állami egészségügyről beszéltem.
A minap néztem a szomszédok című sorozatot. Az egyik szereplő mentőorvost alakít. A végén kiírták az eredeti vetítés idejét: 1988 május valahanyadika volt...
Mindezt csak azért írtam le mert már ott is pont ugyanazért nyavalygott mindenki. Ilyen meg olyan rossz az egészségügy... Meg hogy több pénz kéne bele...
Nincs több pénz. Ennyit bír az állam. Több tb járulékot kéne fizetni. Vagy máshonnan elvonni pénzeket.
Az állam abban érdekelt, hogy egészséges légy, minnél tovább élj, sok gyermeket nevelj,fizesd sokáig az adókat. Amit te írtál az nem logikus.
"Nincs több pénz. Ennyit bír az állam. Több tb járulékot kéne fizetni. Vagy máshonnan elvonni pénzeket."
Mi lenne, ha mondjuk a stadionoktól vonnánk el őket?
"Az állam abban érdekelt, hogy egészséges légy, minnél tovább élj, sok gyermeket nevelj,fizesd sokáig az adókat. Amit te írtál az nem logikus."
Egy nyugdíjas a nyugdíjak és az ingyenes tb-rendszer rendszeres használata miatt nem inkább tehertétel az államnak?
"Nincs több pénz. Ennyit bír az állam. Több tb járulékot kéne fizetni. Vagy máshonnan elvonni pénzeket."
Ja, pénz az nincs.
Holnap meg bejelentik, hogy 80 milliárdot csesznek el valami újabb baromságra, akkor úgy ujjongtok, mint egy kisgyerek.
Na, ilyen a feltétel nélküli szervilizmus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!