Akik leváltanák a Fideszt, azok mire váltanák le?
Sokszor hallani azt, hogy ilyen kisebb pártok mondják, hogy a kormány mondjon le, stb.
Nekem, mint olyan embernek, aki a politikába nem vagyok jártas, elmagyaráznátok, hogy kire lehetne leváltani a Fideszt? Mert én semmilyen értelmes pártot, miniszter és miniszterjelölteket nem látok.
"Adott területeken igazoltan hozzáértő szakértőkből álló kormányra."
Ezt értem. De név szerint kire?
Ha azt írjuk, hogy legyen az MSZP, akkor jön majd az, hogy elmúltnyócéévvvv meg migráncsok, ha DK, akkor mocskogyurcsótány nem kell, ha Jobbik, akkor oroszbérencnácikok, ha azt mondjuk LMP, akkor újeszdészesmocskoslibsitörpepárt.
Ez a nincs jobb a Fidesznél ócska nagy duma ám, a fidesz is tele van alkalmatlan emberekkel, a minisztereik fele egy olyan jellegtelen semmi alak, hogy egy falusi vegyesbolt irányítását nem hagynám rájuk nyugodt szívvel, nem, hogy egy minisztériumét! Ennél a társaságnál bármelyik ellenzéki párt tudna normálisabbakat összeszedni, vagy legalább olyanokat, akik ezt a "magas szintet" megütik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!