Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elhiszi azt, amit...

Valaki elhiszi azt, amit Orbán mondott, hogy "Minden nyugdíjas kap 10000 forint értékű Erzsébet-utalványt" a Karácsony előtt?

Figyelt kérdés
[link]

2016. nov. 29. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 9-es és a 10-es adatai pontosak, szakmámból kifolyólag meg tudom erősíteni.
2016. nov. 29. 18:12
 12/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%
Ha legalább néha elolvasnál kicsit is nem tetsző híreket (mert pl ebben a szarban egy kicsit is jó hír), akkor tudnád, hogy van így decemberre párszáz elkölthető milliárdja a kormánymak. Mivel a te árad nyilván több, mint tíz rugesz, a nyugdíjast meg simán megveszi ennyiből, szerinted kinek fog csorgatni? Hát nem neked, de ha csak egy csepp eszed is van, akkor ezen nem csodálkozol.
2016. nov. 29. 19:52
 13/16 v attiláne válasza:
100%

Nem"csak" az a baj,hogy kapnak,hanem az,hogy akinek több százezres nyugdíja van az is.Szegénykéket megveszik ennyi. IDÉZEM."Szociális nehézfegyver kell tehát, hiszen a helikopteres pénzszórásnál semmit nem lájkol jobban a nép - gondolják most a Habony-művekben. Minimálbér-emelés a rabszolgáknak, ingyen virsli a nyugdíjasoknak Karácsony előtt.

Hogy érzékeltessük, milyen pitiáner parasztvakítás a 10 ezres virslipénz, egyetlen számot mondunk: Csak abból, amit a fideszes közvetítő cégek a letelepedési kötvénnyel kaszáltak, 40.000 forintot lehetett volna adni Karácsonyra minden nyugdíjasnak!"

A másik a melósokat meg leszarják. Úgy mint a pedagógusokat segítők kétszeri juttatását illetően. Azt is addig csűrték csavarták amíg a konyhások portások stb. (akikre hivatkoztak) nem kapták meg,viszont az informatikus, iskolatitkár,ápolónő igen. Na ez már mekkora rohadt dolog?

2016. dec. 1. 07:17
 14/16 Dudok Andrásné ***** válasza:
Már biztos is hogy kapunk csak nem biztos, hogy karácsony elött.De én annak is örülök hogy végre nekünk is jut nem csak Mészáros Lörincnek!!
2016. dec. 1. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"A másik a melósokat meg leszarják. "

ők végül is is csak 15-25% os béremelést kapnak jövőre

2016. dec. 2. 20:36
 16/16 anonim válasza:
Jelentkezzen már az a melós aki 25% emelést kap! Én jövőre is ugyanannyit kapok mint most. Mellesleg Nagyanyámnak 2x annyi a nyugdíja mint az én fizum, én mégsem kapok utalványt... Pedig enni nekem is kell
2016. dec. 8. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!