Oszd meg és uralkodj?
Ugyebár a régi jó elv, amit inkább az ókori Róma alkalmazott nagy sikerrel.
Ha megnézem a magyar társadalmat, valamiért ezt az elvet látom érvényesülni.
Nem tudom, hogy más országokban is így van -e, de nálunk hatalmas a megosztottság.
A cigány a magyart, a magyar az összes többi nemzetiséget utálja, az mszp tábor a jobbikot és a fideszt, a fidesz tábor az mszp-t és a jobbikot, a jobbik az mindenkit utál, aki nem velük van, stb.
Elég érdekes ez a helyzet...
Szerintem ne csak a Fideszre fogjunk mindent...
A többi párt és az emberek is igen nagy részét kivették eme megosztottságban...
Pontosan az előttem szóló a megosztás híve." A szocik csak lopni,hazudni tudnak." Ez így egy az egyben nem igaz. A többi párt is csalt,lopott,hazudott.
Ezt teszi a Jobbik és a többi párt is.
Soha nem lesz egység,mert a magyar szeret viszálykodni. Legalábbis a történelmünk ezt mutatja.
jobbik most került csak be, így ebben a tekintetben még tiszták.
az mszp és fidesz igen megosztja a társadalmat. én nem utálok senkit azért mert nem jobbikos, cserébe viszont kapom a pofámba tőlük, hogy náci meg fasiszta stb vagyok.
a jobbik nem utál mindenkit aki nem velük van, kíváncsi lennék, hogy honnan veszed ezt a baromságot.
a magyar sem utál minden nemzetiséget. a magyarság nagyon nagy része rohadtul jól kijön kínaival,. négerrel ,törökkel, csak a cigánnyal nem.
Így van. Megoszt és uralkodik; és van, aki ezzel jól jár. És ha már egyszer jól járt, akkor :
"Ha működik, ne javítsd meg ! " elvet fogja továbbra is alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!