Viszont ha elég ismereted lenne hozzá tudnád hogy akkor sajnos ez volt a megoldás és sok mindent köszönhetsz ennek. Sajnos nem eleget, mert csak a dolog 2/3-át érte el az idő miatt. Úgyhogy ha irigyelsz akkor másért ted. ;-)
2016. nov. 26. 20:02
12/25 anonim válasza:
nem. soha.
2016. nov. 26. 20:36
13/25 Brian0 válasza:
Az LMP azt se tudom mit keres a parlementben. A Gyurcsány is igen fura, hogy még ott van. Ahogy a felszólalásaikat hallgatom, néha nevetnem kell. Egyik nap, a miniszterelnök beszédére kellett válaszolniuk a pártoknak. Az LMP-s nő felolvasott egy előre megírt beszédet, aminek a témához sem volt köze. Nem hogy nem azt csinálta amit kellene, de nem is a témába vágott. Pl: a népszavazással kapcsolatos kérdések a miniszterelnőknek vitán a fideszt hibáztatták a globális felmelegedésért és az ebbből fakadó migránsválságból. Sajnos az ország 42%-a nem tudja kire szavazna, mint én sem. Új párt kell, fiatalok, akik nyugati politikát folytatnának.
2016. nov. 26. 21:16
14/25 anonim válasza:
Már maga az Együtt-PM-LMP koalíció ötletén röhögőgörcsöt kapok. PM egy névtelen, jellegtelen párt, orbánozáson kívül semmihez sem ért. LMP sunyi párt, benyalt a Fidesznek. Együtt, abból egyedül Juhász Péter valaki, ami nem dícsőség, hanem az egész ellenzéknek szégyen.
2016. nov. 26. 22:48
15/25 anonim válasza:
Max. az lmp-re, de még az is kétséges, a másik kettőre véletlenül sem.
2016. nov. 26. 22:51
16/25 anonim válasza:
# 11
"Viszont ha elég ismereted lenne hozzá tudnád hogy akkor sajnos ez volt a megoldás és sok mindent köszönhetsz ennek."
Ezt alaposan beszopatták veled az elvtársak. Nehogy már te akard azt nekem bemagyarázni, hogy én illetve a családunk bármi pozitívat is köszönhetek a Bokros csomagnak. Mondom, hogy fogalmad sincs az egészről.
2016. nov. 26. 23:19
17/25 anonim válasza:
65%
Tényleg? Fogalmam sincs?
Nem tom minek kellett itt elvtársazni, de hagyjuk is.
Ha nem tudsz arról semmit mondani hogy mit köszönhetsz a Bokros-csomagnak akkor nincs miről beszélnem veled. És így elvtársazol nekem fiam...
Ennyi a véleményem. És minden bántás nélkül mondtam.
2016. nov. 26. 23:42
18/25 Brian0 válasza:
A bokros csomag mentette meg az ország fizetőképességét. Helyre állította a gazdasági egyensúlít az akkor újkapitalista magyarországon. Asszem 94 vagy 95-ben vezették be. Annak köszönhető, hogy beindult egy gazdasági fejlődés, mégha ez sok családnak megélhetési problémát is jelentett.
2016. nov. 27. 01:01
19/25 anonim válasza:
Nem, de ha az LMP helyett, a KKP szállna be, akkor talán...
2016. nov. 27. 01:19
20/25 anonim válasza:
Ha annak idején Bokros végrehajtotta volna a teljes bokroscsomagot akkor már rég jólélnénk, Orbán kezdett egy lejárató kampányba ellene aminek az lett a vége hogy Bokros csak egy kisrészét tudta végrehajtani a terveinek, de még így is megmentette Magyarországot a csődtől..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!