Jó lenne, ha az egész országban érvénybe lépne az, ami Ásotthalmon?
Ez az igazi nemzeti döntés, nem pedig a letelepedési kötvényekkel való bohóckodás.
Miért nemzeti?
-ellenzi az iszlamizációt, akadályozza az iszlám hódítását
-nem hagyja a család fogalmát felhígulni, kiüresedni, elidegeníthetetlenné teszi
Köszönöm kérdező, de nem kérek az undorító fasiszta rendszeretekből.
Inkább egy élhető, nyitott, demokratikus európai országot szeretnék ahol jólét van, befogadó a társadalom, sokszínűség van.
Magyarországon ez szinte lehetetlen az emberek primitív balkáni mentalitása miatt.
Normális demokráciában nem tűrik meg azt az idegengyűlöletet, antiszemitizmust ami Magyarországon van.
"Normális demokráciában nem tűrik meg azt az idegengyűlöletet, antiszemitizmust ami Magyarországon van."
"Ilan Mor izraeli nagykövet. Beszédében kiemelte Lednitzky András tevékenységét, a Szegeden tanuló izraeli orvostanhallgatókat, akik a város jó hírét viszik, s az izraeli-magyar, izraeli-szegedi kapcsolatokat."
„Szerintem a világ egyik legszebb zsinagógájában vagyunk (...) Köszönöm, hogy a magyar kormány felújítja ezt az épületet teljesen a magyar költségvetés terhére. Ez a döntés áldásos, hiszen nemcsak a zsidó közösségnek, hanem Szeged népének és Magyarország lakosságának is jó (...) Természetesen nemcsak a magyar fővárosban, hanem itt délen, Szegeden is a magyar zsidóság a reneszánszát éli” – szögezte le."
Tehát akkora antiszemitizmus van hazánkban, hogy az izraeli nagykövet szerint hazánkban a zsidóság reneszánszát éli.
Én a csillagharcosokat is kitiltanám az országból.
Nem kellenek ide, csak törni meg zúzni tudnak.
Jaj, Hakapeszi M már megint itt vagy..
Ha tudnál normális forrást adni(tehát nem 888-at és ahhoz hasonló kormánypropagandát) arról, hogy ezt mondta az izraeli nagykövet akkor azt megköszönném!
Annak idején minden nagyobb média idézte, rádióban elhangzott, ott hallottam először.
Ha nem hiszed, nekem az is mindegy, nem fogok minden szarra sajtószemlét végezni.
Szerencsére amikor a törökök itt voltak még nem volt ez a liberális eszme mert akkor még mindig itt lennének.
A törökök hódítási szándékkal jöttek és uralmuk alá akarták hajtani a világot, ezek meg menekülnek. Tényleg nem látod a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!