Szerintetek is teljesen rossz az a rendszer amiben élünk?
Most nem csak Magyarországra gondolok hanem úgy az egészre. Ez a sok kamu hír meg az állandó kavarás meg most a nagy krízis helyzet amerika körűl meg minden.
Szerintem az emberek nem azért teremtettek hogy egy ilyen pénzdegenerált kamu rendszerben éljenek.
Nektek mi a véleményetek?
Igen, a rendszerrel van a baj, de az ember, természeténél fogva, nem tökéletes, így nem is lehet tökéletes rendszert építeni. rossz emberek mindig lesznek, akik rossz felé viszik a dolgokat.
Erre még rájön a városiasodás, a túlnépesedéssel.
Ha élhető kisvárosok lennének az egész földön, összetartó lakossággal, egy normálisabb rendszer lenne.
Hát igen most nem akarok semmilyen "összeesküvéselméletbe" belemenni merthogy így hívják azokat a csoportokat akik úgy gondolják hogy itt valami mélyebb összetettebb dolog áll minden mögött a kormányok mögött stb...
Viszont egyre érdekesebb számomra ez az egész menekült istória merthogy ügye okkal vannak európában. Miért kell pont európába hozni mindent amikor itt amúgyis törékeny a gazdaság?!
De lényeg hogy szerintem sem biztos az hogy itt a nemzet államok belügyei csak egy adott nemzeten belül dölnek el. Mivelhogy a világbank,központi bankok simán gyakorolhatnak nyomást az állámra így akármibe beleszólhatnak megszabhatják hogy éppen milyen módosításokat kell hozni. Persze Magyarország is része ennek az egésznek biztos mindenki hallott már a privatizácioról! Az is okkal történhettett szerintem. Elég furcsa hogy egy jólmenő országot eladnak.
" Elég furcsa hogy egy jólmenő országot eladnak."
Muhaha :)
Te szerintem valami parhuzamos valosagban elsz :) Magyarorszag mar a 80as evek kozepere csodbe ment.
Muhaahaha :))
Semmi gond ha te így gondolod, minden jodod megvan hozzá azért én úgy tudom a csőd az a 90-es években kezdődött pont a privatizáció során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!