Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is teljesen rossz...

Szerintetek is teljesen rossz az a rendszer amiben élünk?

Figyelt kérdés

Most nem csak Magyarországra gondolok hanem úgy az egészre. Ez a sok kamu hír meg az állandó kavarás meg most a nagy krízis helyzet amerika körűl meg minden.

Szerintem az emberek nem azért teremtettek hogy egy ilyen pénzdegenerált kamu rendszerben éljenek.

Nektek mi a véleményetek?

2016. nov. 25. 21:13
1 2
 11/20 Theophilius válasza:
100%
Szerintem is rossz ez az egész rendszer világszinten, de ha a felső százban lennék akkor valószínűleg nem ezt gondolnám.
2016. nov. 25. 23:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, ezt már sokan mondták, csak akkor mindjárt azt is "mellé kellene tenni", hogy mi lenne a megoldás. Milyen lenne a jó "rendszer" és hogyan kellene eljutni odáig?
2016. nov. 26. 02:18
 13/20 anonim ***** válasza:
A jó rendszer a kommunizmus.
2016. nov. 26. 02:37
 14/20 KecskeShajt újra! ***** válasza:

Igen, a rendszerrel van a baj, de az ember, természeténél fogva, nem tökéletes, így nem is lehet tökéletes rendszert építeni. rossz emberek mindig lesznek, akik rossz felé viszik a dolgokat.

Erre még rájön a városiasodás, a túlnépesedéssel.

Ha élhető kisvárosok lennének az egész földön, összetartó lakossággal, egy normálisabb rendszer lenne.

2016. nov. 26. 02:40
 15/20 anonim ***** válasza:
#13: Elméletben, talán, csak a gyakorlati kivitelezés...
2016. nov. 26. 02:41
 16/20 anonim ***** válasza:
A világkormányok mögött álló háttéremberek mindent kézben tartanak, minden pontosan úgy van ahogy ők azt szeretnék.
2016. nov. 26. 08:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát igen most nem akarok semmilyen "összeesküvéselméletbe" belemenni merthogy így hívják azokat a csoportokat akik úgy gondolják hogy itt valami mélyebb összetettebb dolog áll minden mögött a kormányok mögött stb...

Viszont egyre érdekesebb számomra ez az egész menekült istória merthogy ügye okkal vannak európában. Miért kell pont európába hozni mindent amikor itt amúgyis törékeny a gazdaság?!

De lényeg hogy szerintem sem biztos az hogy itt a nemzet államok belügyei csak egy adott nemzeten belül dölnek el. Mivelhogy a világbank,központi bankok simán gyakorolhatnak nyomást az állámra így akármibe beleszólhatnak megszabhatják hogy éppen milyen módosításokat kell hozni. Persze Magyarország is része ennek az egésznek biztos mindenki hallott már a privatizácioról! Az is okkal történhettett szerintem. Elég furcsa hogy egy jólmenő országot eladnak.

2016. nov. 26. 14:27
 18/20 anonim ***** válasza:

" Elég furcsa hogy egy jólmenő országot eladnak."

Muhaha :)

Te szerintem valami parhuzamos valosagban elsz :) Magyarorszag mar a 80as evek kozepere csodbe ment.

2016. nov. 26. 19:40
 19/20 A kérdező kommentje:

Muhaahaha :))

Semmi gond ha te így gondolod, minden jodod megvan hozzá azért én úgy tudom a csőd az a 90-es években kezdődött pont a privatizáció során.

2016. nov. 26. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, a szocializmus csodbe ment, 89re egy nagy xarkupac maradt.
2016. nov. 26. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!