Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet erre mondani, ha...

Mit lehet erre mondani, ha nem azt, hogy a magyarság velejárója a nőellenesség?

Figyelt kérdés
[link]
2016. nov. 24. 22:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék két dologra:

1: hány embert kérdeztek meg?

2: mik voltak pontosan a kérdések?

Elhiszem, hogy élnek köztünk bunkó emberek ( no, nemigen kell "hinni", naponta találkozunk velük ), hogy élnek köztünk olyanok, akik szerint a fent említett dolgok ( nem egyértelmű visszautasítás, hazamenetel, stb ) esetén nem számít beleegyezés nélküli szexnek és hasonlók, de nem ilyen magas arányban. 47% óriási szám. Lehetetlen, hogy a férfiak ( avagy a magyarok, de mindkettő ki van zárva ) fele gondolná ezt.

2016. nov. 24. 23:24
 2/23 KecskeShajt újra! ***** válasza:
68%
Létezik olyan fogalom, hogy rape culture, de ez a 47% szerintem kitaláció, csak egy megrendelésre legyártott statisztika lehet.
2016. nov. 24. 23:52
 3/23 A kérdező kommentje:
Én simán elképzelhetőnek tartom már csak a tapasztalataim alapján is. Most nem akarom kiemelni a férfiakat, mert a cikk szerint a teljes lakosság 47 százaléka gondolja ezt, de mégiscsak a férfiakkal van tapasztalatom, így őket hozom példának. Nagyon sok férfi úgy kezd bele a szexbe, hogy majd abbahagyja, ha a másik nem élvezi. Aztán mikor már az aktusnál tartanak szinte minden esetben úgy értékeli a férfi a helyzetet, hogy a nő élvezi.
2016. nov. 25. 00:23
 4/23 A kérdező kommentje:
A cikkben a kattintható linkről letölthetőek a részletek. A megkérdezettek száma 1046 és ott vannak a kérdések.
2016. nov. 25. 00:56
 5/23 anonim ***** válasza:
62%

"ha az egyik fél részeg vagy drogos állapotban van, kihívó, szexi ruhát visel, nem közli egyértelműen, hogy „nem”, vagy nem vág vissza fizikailag, vagy esetleg azért, mert önkéntesen hazament valakivel egy parti vagy randi után."

vagy esetleg az aktus után meggondolná magát nem? :)

gondolom a kérdés is így lett feltéve, hogy aztán kihozhassanak egy ilyen sivalkodós statisztikát...

2016. nov. 25. 01:28
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

A nőellenesség nem is de az antifeminizmus ami egy hangyányit más az lehet. A magyar férfi fura e tekintetben én már beszélgettem antifeministával. Trump-Clinton néni témakörben..:-)

Végig úgy éreztem hogy nem tudom miről beszélünk. En pl azt mondtam hogy mondjuk anno a világháborúk vesztesei a katonák is voltak, mert élettel fizettek, meg a nők is mert a párjukkal.

Erre:

"Mert otthon döglöttek.."

2016. nov. 25. 07:07
 7/23 anonim ***** válasza:

Ahogy látom az egész EU.

Amúgy ez hülyeség, provokáció.

2016. nov. 25. 09:02
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem kell azt gondolnotok, hogy direkt rossz kérdéseket tesznek fel. Ide is válaszolt valaki, aki jól mutatja milyen emberekből áll a 47 százalék.

"vagy esetleg az aktus után meggondolná magát nem"

Lehet nem gonosz erőszakolóknak kéne őket hívni, hanem naiv, buta embereknek. Szerintem igaz lenne azokra, akik felháborodnak, ha hazakísérés után nincs szex.

2016. nov. 25. 10:23
 9/23 anonim ***** válasza:
minnenki faszista disznó!!!!!!!
2016. nov. 25. 10:26
 10/23 anonim ***** válasza:

Ez a migrácsaidra lehet jellemző inkább. :D

Egyébként meg mutass valami hivatalos statisztikát, és ne azzal a bulvároldalas linkeddel gyere! :P

2016. nov. 25. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!