Mit lehet erre mondani, ha nem azt, hogy a magyarság velejárója a nőellenesség?
Kíváncsi lennék két dologra:
1: hány embert kérdeztek meg?
2: mik voltak pontosan a kérdések?
Elhiszem, hogy élnek köztünk bunkó emberek ( no, nemigen kell "hinni", naponta találkozunk velük ), hogy élnek köztünk olyanok, akik szerint a fent említett dolgok ( nem egyértelmű visszautasítás, hazamenetel, stb ) esetén nem számít beleegyezés nélküli szexnek és hasonlók, de nem ilyen magas arányban. 47% óriási szám. Lehetetlen, hogy a férfiak ( avagy a magyarok, de mindkettő ki van zárva ) fele gondolná ezt.
"ha az egyik fél részeg vagy drogos állapotban van, kihívó, szexi ruhát visel, nem közli egyértelműen, hogy „nem”, vagy nem vág vissza fizikailag, vagy esetleg azért, mert önkéntesen hazament valakivel egy parti vagy randi után."
vagy esetleg az aktus után meggondolná magát nem? :)
gondolom a kérdés is így lett feltéve, hogy aztán kihozhassanak egy ilyen sivalkodós statisztikát...
A nőellenesség nem is de az antifeminizmus ami egy hangyányit más az lehet. A magyar férfi fura e tekintetben én már beszélgettem antifeministával. Trump-Clinton néni témakörben..:-)
Végig úgy éreztem hogy nem tudom miről beszélünk. En pl azt mondtam hogy mondjuk anno a világháborúk vesztesei a katonák is voltak, mert élettel fizettek, meg a nők is mert a párjukkal.
Erre:
"Mert otthon döglöttek.."
Ahogy látom az egész EU.
Amúgy ez hülyeség, provokáció.
Nem kell azt gondolnotok, hogy direkt rossz kérdéseket tesznek fel. Ide is válaszolt valaki, aki jól mutatja milyen emberekből áll a 47 százalék.
"vagy esetleg az aktus után meggondolná magát nem"
Lehet nem gonosz erőszakolóknak kéne őket hívni, hanem naiv, buta embereknek. Szerintem igaz lenne azokra, akik felháborodnak, ha hazakísérés után nincs szex.
Ez a migrácsaidra lehet jellemző inkább. :D
Egyébként meg mutass valami hivatalos statisztikát, és ne azzal a bulvároldalas linkeddel gyere! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!