Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak miért éri meg az...

Orbánnak miért éri meg az amit csinál a pártja?

Figyelt kérdés

Ismerősei elképesztően zsírosodnak, viszont ő nem él fényűző életet, van egy háza Felcsúton és ennyi. Nincs felső kategóriás autója, nem megy Dubajba nyaralni, szóval az élete teljesen elképzelhető havi 1 millióból, semmivel többet nem költ magára.

Akkor miért éri ez meg neki? Mind mondják hogy majd vissza jön az neki, de mégis mikor? Fiatal kora már eltelt, amikor kihasználhatta volna a pénzt.

Akkor miért éri meg neki hogy egy fél ország őt mocskolja? Van aki mondja hogy a hatalomba bolondult bele, de milyen hatalma van? Külföldön csak röhögnek rajta, belföldön meg ő semmi felett nem uralkodik, a haverjai igen, de ő csak egy szónok. Lehet hogy megbolondult, de én nem látok a kezébe akkora nagy hatalmat, az életéből kb. 20 évet kormányozhatott, viszont mikor nem volt hatalmon, akkor is ugyan akkora elszántsággal politizált. A személyisége akkor is ilyen "csorba" volt, kissé beképzelt, gúnyos.

Csak annyit akarok ezzel mondani hogy én normál életet élek, de nem lennék a helyében, rengeteg felelősség, stressz, minden egyes szavára, mozdulatára ügyelnie kell. 100%-hogy amióta kormányon van a Fidesz, ő 10 percet nem tudott hátra dőlni. Ha tényleg annyit lop, csal és hazudik, ezeknek az elsimítására annyi idő kell hogy max még aludni marad ideje. Ez hol éri meg?

Nem értem hogy ebbe neki mi a buli. A környezete dőzsöl, az 100-as, de ő? Túl gyengének bizonyult és azért állt be erre? Vagy mi lehet az oka?

2016. nov. 24. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

8 éve egyeduralkodót játszik,hidd el megéri neki.

Számára a hatalom a fontos,nem a házai száma.

2016. nov. 24. 17:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A hatalmon maradásért és hát a pénz is motiválja szerintem mert akárhogyis tagadja hogy ő vagyonos lenne akkor is látható hogy a gyerekei Svájci egyetemekre járnak cselédet tartanak milliárdos vagyonok közelében tűnik fel viktorka gyakran, stb stb.
2016. nov. 24. 17:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se kellene pénz ha az összes családtag és haver tele van és mindnek én juttattam.
2016. nov. 24. 18:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis nincs szüksége rá hogy lopjon fenn tudja tartani a látszatot.
2016. nov. 24. 18:07
 5/19 A kérdező kommentje:
A gyermekei Svájcba vannak egyetemen, jó jó bla bla. De ő? Magára mit költ? Vagy ő mártír?
2016. nov. 24. 18:09
 6/19 A kérdező kommentje:

"Vagyis nincs szüksége rá hogy lopjon fenn tudja tartani a látszatot."

Ez is milyen hülyeség? Biztos van egy palotája Velencébe, de ő nem használja, nehogy kitudódjon, jaj hogy átvágott mindenkit.... Vagy mire gondolsz? Ő magára alig költ többet mint egy átlag magyar..

2016. nov. 24. 18:12
 7/19 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező,Orbán a munkájából fakadóan már beutazta a világot,olyan emberekkel találkozott,akikkel mi soha.

Mindenből luxust tudja megvenni.Ha beteg lesz magánkórházban ugrálják körbe az emberek.

Ráadásul ő dönti el,hogy mi legyen a tv-ben,mi legyen az újságok nagy részében,szabadon költi az emberek pénzét futballpályákra,mert neki éppen ez a mániája,ennél hova kell több?

A saját kénye kedve szerint irányítja az egész országot,miközben az átlagember csak nyomorog.

2016. nov. 24. 18:17
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
Ezeknek a pénze, Orbánnak is, nem Magyarországon van. Külföldi bakszámlák tömkelegén. Mikor megnyer egy haver egy beruházást külön emberek vannak arra, hogy abból mindenkinek szépen, nyomon nem követhető módon kiutalják a pénzeket. Ezt az építőipar berkeiben mindenki tudja. Gondolom más területeken is így megy.
2016. nov. 24. 18:22
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se költ enék magamra semmit, ha pénz nélkül is, mindenből a legjobbat kapnám. Mellesleg, Mészáros, Vajna és a többiek, aligha a két szép szemükért kapják számolatlanul a milliárdokat, abból tejelni is kell. Szóval, azért könnyeket ne hullass szegény Viktorért. Papíron "szegény" ő csak.
2016. nov. 24. 18:35
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A kertje végében van egy fából készült egyedi stadion. Világritkaságnak számít. Tudom nem tétel bárkinek lehet.
2016. nov. 24. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!