Mi a véleményetek arról, hogy már az Index is arról ír, hogy egyre többen látják úgy, hogy "Orbánnak mindig igaza van"?
Nem csak itthon, külföldön is tapasztaltam, hogy nem kevesen éltetik Orbánt és szívesen látnák Európa élén, mivel rendkívüli látásmódjának köszönhetően mindig megfelelően tudja felmérni a helyzetet, tud számolni a következményekkel, illetve MER cselekedni!
Ilyen egy igazán rátermett, felelős vezető!
Jó, nyilván a lottószámokat se látja előre, de azért most is bejött, amit mondott:D
Bár az se kizárt, hogy szándékos bukta volt.
Nem formáltam.
Leírták?
Leírták.
"Nem csak itthon, külföldön is tapasztaltam, hogy nem kevesen éltetik Orbánt és szívesen látnák Európa élén, mivel rendkívüli látásmódjának köszönhetően mindig megfelelően tudja felmérni a helyzetet, tud számolni a következményekkel, illetve MER cselekedni! "
Semmiféle "előrelátás és felmérés" nem volt Orbán részéről.
Egyszerűen csak a könnyebb utat, a demagógiát és a populizmust választotta.
"Orbánnak mindig igaza van"
Most tényleg soroljuk föl, hogy hány százszor nem volt igaza?
Elég megnézni csak azt, amilyen ámokfutást művel a szomszédos országok magyar pártjai kapcsán pl. ez a mindent előre látó Orbán mindig a gyöngébbik pártot támogatja Romániában MPP Szlovákiában MKP, ezek helyett Romániában továbbra is az RMDSZ a meghatározó míg Szlovákiában a Most-Híd és az MKP sehol nincs. Tényleg mindent lát előre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!