Miért utálják sokan a mai fiatalokat?
Rengeteg komment, válasz, véleméns szól arról, hogy milyen rohadt banda a mai fiatalság.... kisiskolásoktól kezdve az egyetemistákig mind...
De mire föl ez a hozzáállás?
Azért politika kategória, mert itt olvasni sok hasonló gondolatot, nektek szól a kérdés
21:
Igazából annak a fajta tudásnak, amit az egyetemek elvárnak, nincs semmi értelme. Én akkor is, ma is rendszeresen tanulok, csak nem olyan értelemben, mint mikor lexikális tudást kell elsajátítani.
"A bölcsész (idegen nyelv) szakon meg az volt a nehézség, hogy egyes tantárgyakat középiskolai módszerekkel oktatták, csak szigorúbban, tehát ugyanúgy mentek a röpdogák, felelések, így hétről-hétre készülni kellett (volna...)."
Mondjuk azért, mert egy nyelvet nem lehet a vizsga előtti három napban megtanulni, csak rendszeres készüléssel lehet...
23:
Nem arról szól az a szak, hogy megtanuld az idegen nyelvet, az csak előfeltétel.
26, egy angol vagy francia szakra ez igaz, de pl lengyel, horvát, portugál, holland, keleti nyelveknél 3 év alatt kell 0ról indulva felsőfokú nyelvvizsgáig eljutni.... plusz helyi történelem, irodalom, kultúra, társadalom, stb...
Hogy lett szó régészekről és történészekről? Bölcsész szakokról volt szó, ott ilyeneket képeznek..
És nem azt mondtam, hogy törvényszerűen a gölcsész így, a mérnö úgy tanul.. de ostobaság azt állítani, hogy a bölcsész a lábát lógatja és haszontalan dolgokat tanul. Sztereotípia.
És nem tudom mit izélnek azon, hogy a fiatalok isznak... miért, az előttük lévő generáció talán jobb ebben? Frászt.
Naplopó az egyetemista? Hát ha nem fejezi be az egyetemet, kifizeti a tanévet, tehát nincs az állam terhére...
Azon kívül, hogy "léhűtő, semmirekellő banda", még egyetlen érv sem hangzott el a fiatalok ellen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!