Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják sokan a mai...

Miért utálják sokan a mai fiatalokat?

Figyelt kérdés

Rengeteg komment, válasz, véleméns szól arról, hogy milyen rohadt banda a mai fiatalság.... kisiskolásoktól kezdve az egyetemistákig mind...

De mire föl ez a hozzáállás?

Azért politika kategória, mert itt olvasni sok hasonló gondolatot, nektek szól a kérdés

2016. nov. 23. 20:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
#19-hez. Bizony, hétről hétre kellett volna készülni. Nem azért, mert ez egyetemi sajátosság, hanem mert ez az egyetlen módja a tudás megszerzésének. De mivel ezt sok egyetemista (tévesen) nem teszi, próbálják motiválni. Időnként hibás módszerekkel, amelyek az ellenkező hatást érik el. Ebben érthetünk egyet.
2016. nov. 24. 11:01
 22/33 anonim ***** válasza:

21:

Igazából annak a fajta tudásnak, amit az egyetemek elvárnak, nincs semmi értelme. Én akkor is, ma is rendszeresen tanulok, csak nem olyan értelemben, mint mikor lexikális tudást kell elsajátítani.

2016. nov. 24. 12:38
 23/33 anonim ***** válasza:

"A bölcsész (idegen nyelv) szakon meg az volt a nehézség, hogy egyes tantárgyakat középiskolai módszerekkel oktatták, csak szigorúbban, tehát ugyanúgy mentek a röpdogák, felelések, így hétről-hétre készülni kellett (volna...)."

Mondjuk azért, mert egy nyelvet nem lehet a vizsga előtti három napban megtanulni, csak rendszeres készüléssel lehet...

2016. nov. 24. 17:33
 24/33 anonim ***** válasza:
ma 09:31 A mai fiatalok alatt iskolásokat értenek az emberek ahogy a kérdésben is . Hogy lett ezekből hirtelen régész tanár újságíró? Nem hinném hogy egy tanult munkás fiatalembert bárki utálna.
2016. nov. 24. 17:51
 25/33 anonim ***** válasza:
azért egy 22-25 éves is elég fiatal, és az még lehet egyetemista, de lehet dolgozó is... senki nem a tízéveseket szokta szidni
2016. nov. 24. 20:51
 26/33 anonim ***** válasza:

23:

Nem arról szól az a szak, hogy megtanuld az idegen nyelvet, az csak előfeltétel.

2016. nov. 25. 08:31
 27/33 A kérdező kommentje:

26, egy angol vagy francia szakra ez igaz, de pl lengyel, horvát, portugál, holland, keleti nyelveknél 3 év alatt kell 0ról indulva felsőfokú nyelvvizsgáig eljutni.... plusz helyi történelem, irodalom, kultúra, társadalom, stb...

Hogy lett szó régészekről és történészekről? Bölcsész szakokról volt szó, ott ilyeneket képeznek..

És nem azt mondtam, hogy törvényszerűen a gölcsész így, a mérnö úgy tanul.. de ostobaság azt állítani, hogy a bölcsész a lábát lógatja és haszontalan dolgokat tanul. Sztereotípia.

És nem tudom mit izélnek azon, hogy a fiatalok isznak... miért, az előttük lévő generáció talán jobb ebben? Frászt.

Naplopó az egyetemista? Hát ha nem fejezi be az egyetemet, kifizeti a tanévet, tehát nincs az állam terhére...

Azon kívül, hogy "léhűtő, semmirekellő banda", még egyetlen érv sem hangzott el a fiatalok ellen....

2016. nov. 25. 13:24
 28/33 anonim ***** válasza:
A "mai fiatalozás" azoknál szokás, akik elfelejtik hogy ők sem voltak szentek fiatalon illetve akik a fiatalok láttán szembesülnek azzal hogy már nem fiatalok és hogy elcseszték az életüket, emiatt a haragjukat kiprojektálják másokra.
2018. szept. 9. 16:52
 29/33 frank1997ize válasza:
Én nem utálom a korosztályom belieket csak a szüleiket akik telefont laptopot ipad-et veszenek nekik kicsi korukban,és szarnak bele a nevelésükbe ENNYI!
2019. máj. 28. 14:30
 30/33 anonim ***** válasza:
Gyakoribb a mostani korosztálynál mint pl. amikor én voltam 15-25 (39 vagyok), a kontrollvesztéses kirohanás, ez mondjuk lehet a korai energiaitalok fogyasztásától is pl.
2019. jún. 16. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!