A mandiner ezen cikke alatt a szokásosnál is jobban elpusztítják a kommentelők Vonát. Lehet, hogy ez azt jelzi, hogy kezd ráeszmélni a nemzeti oldal, hogy a Jobbikban nem szabad bízni?
Ha én balosként a védelmembe veszlek (akár akaratod ellenére is), ha f**zságokat írsz, akkor többé benned sem lehet megbízni??
Várom mielőbbi válaszod.
#9, mesél ez mindenkiről. A fideszről, vonáról, a baloldalról egyaránt.
#10, hova személyeskedsz már megin? Amúgy nem szánalmas vagyok, hanem független. Nem kicsit, hanem nagyon. Az meg h a baloldal védi a baloldalt, soha nekem nem fájt. Hogy a jobbikot védik, hát éppen az sem fáj, csak nevetséges.
# 12/12 Időpont ma 19:31
Tudod, ha valami undorító, az oldaltól függetlenül undorító. De ehhez mondjuk fel kéne nőni a demokráciához...
"A letelepedési kötvényt nem az Alaptörvényben kell szabályozni. Nincs akkora súlya."
Ezért utasította el a fidesz a saját javaslatukat, 1 mondattal kibővítve. :DDDD Ez már orvosi agyhalál állapota.
A Jobbikban nem bízom. Kétszer szavaztam rájuk, többet a büdös életben nem fogok. Miért? Mert komolytalan. Ha létezne a politikában is a "lájkvadász" kifejezés, akkor az a Vona és a Jobbik lenne.
Most komolyan, melyik párt kampányolhat olyannal, hogy 4 napos munkahét lesz? Eltörli az óraátállítást? Mikor megláttam nem tudtam, hogy nevessek, vagy sírjak...
Nyugat-Magyarországi határszéli béreket a többi régióba is? Édes istenem, ha meglátná az itteni árakat futva húzna haza.. "De jól hanzik, írjuk má ki!"
A Jobbik számomra nevetséges már, előbb hiszek Terry Blacknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!