Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mandiner ezen cikke alatt a...

A mandiner ezen cikke alatt a szokásosnál is jobban elpusztítják a kommentelők Vonát. Lehet, hogy ez azt jelzi, hogy kezd ráeszmélni a nemzeti oldal, hogy a Jobbikban nem szabad bízni?

Figyelt kérdés

A hozzászólások és a lájk-diszlájk arányok magukért beszélnek.

[link]

2016. nov. 23. 15:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha én balosként a védelmembe veszlek (akár akaratod ellenére is), ha f**zságokat írsz, akkor többé benned sem lehet megbízni??

Várom mielőbbi válaszod.

2016. nov. 23. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:

#9, mesél ez mindenkiről. A fideszről, vonáról, a baloldalról egyaránt.

#10, hova személyeskedsz már megin? Amúgy nem szánalmas vagyok, hanem független. Nem kicsit, hanem nagyon. Az meg h a baloldal védi a baloldalt, soha nekem nem fájt. Hogy a jobbikot védik, hát éppen az sem fáj, csak nevetséges.

2016. nov. 23. 19:31
 13/19 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 19:31

Tudod, ha valami undorító, az oldaltól függetlenül undorító. De ehhez mondjuk fel kéne nőni a demokráciához...

2016. nov. 23. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Mandineren a legnagyobb zombik kommentelnek kb, átlagéletkort 70-re tippelném.
2016. nov. 23. 21:07
 15/19 anonim ***** válasza:

"A letelepedési kötvényt nem az Alaptörvényben kell szabályozni. Nincs akkora súlya."

Ezért utasította el a fidesz a saját javaslatukat, 1 mondattal kibővítve. :DDDD Ez már orvosi agyhalál állapota.

2016. nov. 23. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, nem hinném, hogy a Jobbik szavazói, tömegesen a mandinerre "járnának".
2016. nov. 24. 01:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen azt.

Hajrá MIÉP!

2016. nov. 25. 16:20
 18/19 anonim válasza:

A Jobbikban nem bízom. Kétszer szavaztam rájuk, többet a büdös életben nem fogok. Miért? Mert komolytalan. Ha létezne a politikában is a "lájkvadász" kifejezés, akkor az a Vona és a Jobbik lenne.

Most komolyan, melyik párt kampányolhat olyannal, hogy 4 napos munkahét lesz? Eltörli az óraátállítást? Mikor megláttam nem tudtam, hogy nevessek, vagy sírjak...

Nyugat-Magyarországi határszéli béreket a többi régióba is? Édes istenem, ha meglátná az itteni árakat futva húzna haza.. "De jól hanzik, írjuk má ki!"

A Jobbik számomra nevetséges már, előbb hiszek Terry Blacknek :D

2016. nov. 26. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. dec. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!