Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz-e azzal, hogy...

Egyetértesz-e azzal, hogy ilyen arcokkal, mint Gyurcsány, Molnár, Juhász, Karácsony, Bokros a baloldal nagyon gyérül fog szerepelni 2018-as választáson?

Figyelt kérdés

2016. nov. 21. 12:27
1 2 3
 21/25 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Egyébként ha tényleg minden párt a magyarkért melózna, befognák az orrukat és összeállnának, de az egyéni érdekek fontosabbak mindnek."

Te sem fogod be az orrodat és szavazol a Jobbikra, merthát a Vona (azaz az egyéni ellenérdeked, fontosabb, mint a váltás).

"én nem tudok az új Jobbikkal azonosulni, sem a többi párttal. "

Azonosulni én sem tudok egyikkel sem. De ezek szerint neked fontosabb Vona személye, mint az, hogy leváltsuk a Fideszt. És mivel feltételezem nem vagy teljesen hülye, nyilván tudod, hogy ha nem szavazol Orbán leváltására, az azt jelenti, hogy jobban kedveled őt, mint pl Vonát. Semmi gond, én megértem, nem akarlak rábeszélni semmire, csak vedd azt is figyelembe, hogy a nemszavazásnak ugyanúgy van egy következménye, mint a szavazásnak. Ez nem egy népszavazás, ahol protestálhatsz a távolmaradással, itt ha egy ember megy el szavazni és az a lehető legrosszabbra szavaz, akkor az ő döntését kell elfogadnod. Hiszen a döntés a te kezedben is volt. És ha egymillió hozzád hasonló gondolkodású ember mégis elmenne szavazni, akkor lehet, hogy lenne változás. De ahhoz neked is meg tenned kell valamit. És akkor még mindig nincs garancia arra, hogy egyáltalán jobb lesz. De legalább egy intő jel lehetne a politikusoknak, hogy mégsem lehet annyira következmények nélkül szétlopni az országot, mert ha nem is előbb, de legalább utóbb azért az embereknél betelik a pohár.

2016. nov. 21. 20:28
 22/25 A kérdező kommentje:
Ahogy te leakarod váltani a fideszt, úgy ugyanúgy jelen van a társadalomban egy réteg, amelyik meg nem akarja. Minden az egyénről szól. Valami ellen nem megyek szavazni, kizárólag valamire, amiben hiszek. Ebben a jobbikban nem hiszek. Ne haragudj, de ettől nem tudsz eltántorítani. És igen, mindennek következménye van az életben.
2016. nov. 21. 20:38
 23/25 A kérdező kommentje:
Egyébként 2010-ben is elfogadtam a többség akaratát, mivel nem a politikusoktól várom életem jobbá tételét. Én ugyanúgy éltem minden kormány alatt. Egyik alatt sem éltem rosszabbul. De ezért én teszek és nem a politikusok.
2016. nov. 22. 07:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Az biztos meg fog gyengülni ,de Gyurcsány szerintem még bent fog maradni pár képviselővel, megaz MSZp-ből is lesznek páran. Ők már bizonyítottak szétlopták az országot, hazudtak állandóan. Fidesz? Stadionépítésbő kiráylak, meg a mutyikból de másból sem, Jobbik , deportálások, meg munkatáborok, ezt akarod? Én úgy vagyok inkább stadionok épüljenek, meg a betegellátás szünetelejen, mint, egyre több embert deportáljanak, vagy üldözzenek el a nácik. Rád fogják nagy az orrod, irány egy tábor.
2016. nov. 22. 13:38
 25/25 anonim ***** válasza:
Juhász és Karácsony teljesen normális arcok, miért mosod őket össze a másik kettővel?
2016. nov. 22. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!