Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz-e azzal, hogy...

Egyetértesz-e azzal, hogy ilyen arcokkal, mint Gyurcsány, Molnár, Juhász, Karácsony, Bokros a baloldal nagyon gyérül fog szerepelni 2018-as választáson?

Figyelt kérdés

2016. nov. 21. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
7%
Yes
2016. nov. 21. 13:18
 12/25 anonim ***** válasza:
57%

Egyet.

A baloldal sehol nincs, a Jobbik leépül, teljes a Fityisz-győzelem.

2016. nov. 21. 13:26
 13/25 A kérdező kommentje:
És ha már itt tartunk Koplárovics úr, én nem osztozom abban a felelősségben, hogy vona el.kúr.ta. Ezt vona intézte így, vona érte el ezt a hatást, kizárólag saját maga, szóval engem, sem a barátaimat nem terhel felelősség azért, hogy a te szemszögedből "arcon.kö.pjük a szavazókat", mivel a saját szemszögünkből meg nem. A szavazóit egyedül ő kö.pte, de igen jól szembe. Ezért már hadd ne legyen lelkiismeret-furdalásunk.
2016. nov. 21. 13:28
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

A felsoroltak közül Gyurcsány és Juhász neve az ami húzza a baloldali szavazókat az urnához. A többi nem hoz semmit.

Baloldalon és jobboldalon is új párt kéne, de erre nincs esély mostanság.

2016. nov. 21. 13:36
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen pozicionálni akarom magam, akkor baloldaliként határozom meg a felfogásomat.

De az nagyon-nagyon más, mint amit a baloldali pártok képviselnek (értem ezt a már nem létező, egykoron volt pártokra is).

Nevezettekkel nyerni teljes képtelenség.

Jelentősége nincs is igazán, mert a Fidesz a kétharmados szabály miatt ellenzékből is tud diktálni.

Most kevesebben vannak, s ezért nem tudnak mindent átvinni, amihez kétharmad kell, de ez igaz lesz az esetleges új kormányra is.

Ha nem szereznek kétharmadnál több helyett, akkor el tudják lehetetleníteni a kormányoldal munkáját.

2016. nov. 21. 13:40
 16/25 A kérdező kommentje:
15. Lenne, ha lenne esélye a jelenlegieknek, de úgy tűnik nincs.
2016. nov. 21. 14:15
 17/25 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Koplárovics Béci, jajj, ne én legyek a bűnbak, rajtam kívül még majd 5 millió ember nem megy szavazni. "

Igen, egy szvazat az csak egy szvazat. Kár, hogy mindenki így gondolkodik. Látod a Fidesz akkor is elzavarja a szavazóit, ha gyakorlatilag biztos a győzelme. Ha az az 5 millió VALÓBAN változást akarna, akkor felemelné a valagát és nem csak a tévének mondaná, hogy változást akar, vagy nem csak a kocsmában hangoztatná. Hanem elmenne és szavazna. Mindegy kire, hiszen változást akar, tehát elég, ha az ellen szavaz, akit nem szeretne tovább kormányon tartani. De nem akar valójában változást, te sem akarsz, merthát jaj hát a Vona így, meg a Vona úgy - és Habony el is érte a célját. És amíg a Fidesznek megvan az a fixen kb kétmillió szavazója, addig MINDENKI aki otthonmarad nem akar igazábn változást, és ezzel hallgatólagosan a beleegyezését adja a Fidesz örökös uralmának. Nem a kétmillió szavazó kihalását kell megvárni, mert arra úgyis lesz utánpótlás, hanem el kell menni szavazni. Nyilván nem lesz tökéletes párt. Aki arra vár, az szimplán hülye. Mindegyikben lesz hiba. Nekem sem tetszik az, ami a Jobbikban az utóbbi időben történik, de ha változást akarok, akkor ők az egyetlen alternatíva. Az én fontossági sorrendemben elsődleges az, hogy ami van, és ami az elmúlt 26 évben volt, az nem jó. Jelenleg az egyetlen alternatíva a Jobbik, ami még most is az a párt, amelyikkel többé-kevésbé egyet tudok érteni. Sokkal rosszabb nem lehet még elnéppártosodva sem, mint a Fidesz vagy bármelyik baloldali leánypárt. Az országnak meg olyan mindegy, hogy még kísérletezünk még 4 évet, vagy robogunk tovább a fal felé.

2016. nov. 21. 17:39
 18/25 anonim ***** válasza:
A Jobbik libsi. Az. :-D Atyám...
2016. nov. 21. 17:49
 19/25 A kérdező kommentje:
17.egyéni döntésed hogy kire szavazo, nekem pedig egyéni hogy kire nem. én nem tudok az új Jobbikkal azonosulni, sem a többi párttal. Egyébként önmagában a jobbik nem képes leváltani a fideszt szvsz. Ha minden ellenzék összefogna, esetleg, de erre esélye zéró. Ezek a pártok jobban utálják egymást, minthogy megvalósuljon a közös cél. Ami nem cél. Az nem lehet pártprogram, hogy váltsuk le orbánt, aztán majd csak lesz valahogy. Remélem 2018-ban Gábor végre lemond és lesz egy normálisabb jobbik. Én nem tudok a személye mögé beállni, ahogy pl. gyurcsány és a jelenleg regnálók személye mögé sem.
2016. nov. 21. 19:10
 20/25 A kérdező kommentje:
Egyébként ha tényleg minden párt a magyarkért melózna, befognák az orrukat és összeállnának, de az egyéni érdekek fontosabbak mindnek. Ezért nem jár kb 5 millió ember szavazni, mert rég rajöttek arra, hogy ez a helyzet. Sokan változást szeretnének, DE ha egy párt sincs, amire nyugodt szívvel szavaznának, miért is voksolnának olyanokra, akikben maguk sem bíznak?! Ez a véleményem. Egyébként szerintem azzal, hogy vona kijelentette, ha nem győznek, lemond, nagy luftot rugott. Nagyon sokan várják ezt, elhiheted. Ezzel kb. elbukták 2018-at és még az is kétséges, hogy egyáltalán 2.helyre befutnak-e. Ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom.
2016. nov. 21. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!