Gobbi Hildának hogyhogy nem kellett titkolnia homoszexualitását?
A Kádár-rendszerben hatalmas nagy tabutéma volt, a melegekről a rendőrség listákat is készített annó.
Hogy lehet, hogy Gobbi Hildát mégsem zsarolták ezzel? Értem én, hogy híres, elismert személyiség volt, de a Kádár-rendszerben akkor is mindenkit ellehetetlenítettek, aki nem felelt meg a Párt ideológiájának.
Én nem emlékszem, hogy foglalkoztak volna vele, de nem is kérkedett ezzel senki.
Ott volt pl. Antal Imre, róla tudtuk, de azért szerettük amit a képernyőn csinál, és azt kiválóan csinálta és a kutyát nem érdekelte kivel bújik ágyba.
Ebből a szempontból egészségesebb világ volt, a szexualitás maradjon a hálószobában.
Állítólag viszont a hadkötelezettséget el lehetett ezzel kerülni az átkosban, hallottam olyanról aki ezt bedobta, hogy "meleg" és nem hívták be - már ha igaz a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!