Az LMP újraválasztaná Sólyom Lászlót köztársasági elnöknek. Vélemények?
Szerintem pedig Sólyom egyáltalán nem volt megfelelő, mulya volt, sokkal nagyobb hangja lehetett volna, és végignézte, ahogy az MSZP tönkreteszi az országot. Más mit gondol erről?
Az hiányzik az országnak, a homokfelvonulás... Gondoljunk már bele. Szüksége van egy 8-10-12 éves gyereknek arra,hogy meztelenül flangáló egymást nyaló-faló homokost lásson? Szerintem nincs rá szüksége. A másik, hogy legyen homokos, a fene foglalkozik vele, ha csukott ajtók mögött csinálja. Minek kivinni az utcára, hogy ő homokos?! Ez csak a konzervatív emberek, és a kicsit szélsőségesebben gondolkodók megbotránkoztatására jó, semmi másra. Egy normális ember kíváncsi a kamionokon rózsaszín miniszoknyába öltözött homokos férfiak csókolózására?! Szerintem nem.
A Sólyom meg egy mulya. Lejáratta magát, meg az országot is. Nem való köztársasági elnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!