Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem bajnak, ami a...

Csak én érzem bajnak, ami a Morning showal történik?

Figyelt kérdés
Szó van ugye arról, hogy átmennek a Rádió 1-hez(amely gyaníthatóan a pályázat nyertese lesz), de csak akkor, ha megőrizhetik a függetlenségüket. Normális dolog az, hogy erről tárgyalni kell?

2016. nov. 17. 15:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
amúgy kifejezetten imádom mikor Balázsékat ekézi a sok kretén hogy milyen minőségtelen is a morning show..pedig az egyetlen normális reggeli műsor amin ténylegesen lehet nevetni. Illetve a lexikális tudása Balázsnak óriási. bármilyen témában kompetens és ez teszi ezt a reggeli műsort igazán jóvá.
2016. nov. 17. 17:43
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Abban semmi meglepő nincs amúgy, hogy egy rádiónak lejár a frekvenciaszerződése, ezért megszűnik a rádió. Ebből mondjuk egyenesen logikusan következik, hogy a műsorok is megszűnnek. Bármilyen kormány lenne, ez így lenne. Az érdekes csak az, ami ezután fog jönni.
2016. nov. 17. 18:30
 13/25 anonim ***** válasza:
34%

Hagyjuk már a szöveget. Érdekes, ha a TV2-nek lejárna a koncessziós szerződése, gond nélkül meghosszabbítanák, aki meg nem kormányközeli, nos az így járt.

Sajtószabadság még mindig tűzzel-vassal irtott.

2016. nov. 17. 18:43
 14/25 anonim ***** válasza:
43%

"Hagyjuk már a szöveget. Érdekes, ha a TV2-nek lejárna a koncessziós szerződése, gond nélkül meghosszabbítanák,"

Ezt mondtam, hogy várjuk meg mi lesz...u.i. még semmilyen végleges döntés nincs...tudtommal.

2016. nov. 17. 18:45
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
14-es olvasd el még egyszer, amit írtam, mert pont a lényeget hagytad le.
2016. nov. 17. 18:47
 16/25 anonim ***** válasza:
20%

# 13

"Sajtószabadság még mindig tűzzel-vassal irtott."

Nevetséges ez a hiszti. Hogyan irtanák, amikor állítólag már hat évvel ezelőtt megszűnt?! Tényleg szánalmas.

2016. nov. 17. 18:59
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha műsor és a műsorvezetők színvonalát nézem, nagyon nem bánnám, ha megszűnne.

A mód ahogy megszűnik, az viszont egyáltalán nem tetszik.

2016. nov. 17. 20:17
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
# 12 Nem szűnik meg a rádió, "csak" az anaglóg sugárzás. A műsorvezetők nagy része, a műsorok továbbra is él, de már csak online lesz elérhető. Ez amúgy érdekes kísérlet, kíváncsi vagyok fenn tud-e maradni egy ilyen rádió Magyarországon, és hány alkalmazottat tud fizetni. Balázsék nyilván nem akartak ilyen rádióban dolgozni, mert ez jelentős hallgatóvesztéssel jár, őket reggel az autóban munkába menők és a sofőrök tízezrével hallgatták.
2016. nov. 17. 20:17
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező 12 órán belül megjelenhet egy rakás fidesz szavazó aki leugat amiért a sajtószabadságra utaló kérdést tettél fel, hiszen most is szabadon írhatsz ilyet. Ugyhogy merész :-D
2016. nov. 17. 20:39
 20/25 anonim ***** válasza:
16-os: A sajtószabadság sosem létezett itthon, mert az olyan elemek mint Vajnáék gondoskodnak arról, hogy tűzzel-vassal irtsák ezt. Ahogyan a 90-es években a balliberálisnak mondott oldal is tette, élükön a Népszabadság.
2016. nov. 17. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!