Gyurcsány megváltozott? Úgy nézzem, mint ha igen.
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 16:57
2/11 anonim válasza:
Miből látod? És mióta? Indoklás? Saját oldalad?
valamit mondj. Mert így egyenlőre nem tudok reagálni
4/11 anonim válasza:
Lehet, de a gerince még mindig nem fejlődött ki.
5/11 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=CkhZ3cs06XA
ezt a videót nem olyan rég ismerem. 3:30-tól érdekes amit mond . Ki se nézem belőle... . De ha ilyesmikre gondolsz a megváltozottba akkor végülis értem.
6/11 anonim válasza:
Mi változott volna? Ugyanolyan ellenszenves ripacs maradt. :)
7/11 anonim válasza:
Hízott pár kilót, ez látszik az arcán. De ugyanúgy összevissza beszél, mint a Pécsi Tanárképző Főiskola KISZ-titkáraként tette.
8/11 anonim válasza:
Ha jó útra tér volna, akkor már abbahagyta volna a politizálást.
9/11 A kérdező kommentje:
De ő függő, nem tud vele leállni.
2016. nov. 16. 20:11
10/11 anonim válasza:
Ezt már "elkúrta" és nem tudja elfogadni hogy már nincs beleszólása semmibe mert nem kapott rá felhatalmazást. Helyébe már feladtam volna a politikai pályát, nem tudom mit vár ő ott.
Hatalomra nem kerül az 100-as, anyagilag nincs a fizetésre szorulva (ha jól tudom). És pozitívan semmi kép nem tudna még ha akarna se hatni a politikára mert az 5%-édes kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!