Kire szavazol 2018-ban?
- Helyhatóságin egy lokálpatrióta helyi szerveződésre szoktam szavazni, most is meg vagyok velük elégedve.
- Országgyűlésin egyéni körzetben a jelölt személyétől teszem függővé, nem pártszimpátiától. (Nem látok egyetlen annyira szimpatikus pártot sem, hogy a pártszimpátia szempont lehessen.)
- Kisebbségiként regisztráltam, így pártlistára nem szavazhatok, csak kisebbségi listára. Arra viszont fogok, értelemszerűen.
- EP választáson (bár ez 2019-ben lesz) majd arra szavazok, aki akkor a legeuroszkeptikusabb politikát fogja folytatni. Belpolitikától teljesen függetlenül, csak azért, hogy az EP-ben erősödjön az EU-szkeptikus tábor. (Hacsak az EU el nem kezdi betartani azokat a hangzatos elveit, amit anno meghirdetett. De erre semmi esélyt nem látok.)
Csak a fideszre, látni akarom, ahogy 2020-ban az EU-s támogatás nélkül mit csinálnak az országgal, honnan fogják lopni a pénzt.
Meg kire fogják, hogy nincs pénz...
Jobbikra,bár nem vagyok benne biztos.
A problémám az,hogy egyetlen egy pártról sem tudom elmondani,hogy teljes vállszélességgel őket támogatnám. Na ez a szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!