A magyar nacionalista, jobboldali emberek miért örülnek annak, hogy Trump lett az elnök?
Őt csak Amerika érdekli,és mint világhatalom,elnyomni a többit.
Ez miért jó egy ilyen kis kelet-európai országnak,mint Magyarország?
Amerika gazdagjai biztosan jól jártak,de egy átlag magyar egyszerű munkásembernek ebben mi a jó?
Például nem küldöz ide ilyen Goodfriend féle alakokat, akik megmondják, hogy hogy kell kormányozni, meg hasonlók.
Végre hosszú időre jegelve lesz a TTIP, és nem árasztják el Európát meg minket élelmiszernek álcázott ipari hulladékkal, és nem a demokrácián kívüli választott bíróságok perelik ki a kormányok utolsó filléreit, ha egy multi nem tudja maximalizáni a profitját...
Ja, és nem mellékesen elmarad az USA-orosz atomháború...
Tényleg káröröm, na meg a kormányzati kommunikáció próbál ebből is pozitívan kijönni, elfelejtve azt, hogy ők is a politikai elit része Trump pedig azt buktatta meg.
A tüntetésekről meg annyit, hogy lehet itt általánosítani, de ugyanaz folyik, mint nálunk 2006-ban tízezrek békésen százak balhéznak.
NATO ország vagyunk. Amerika sikere a mi érdekünk is, hiszen a szövetségeseink.
Ha USA ellenesek vagytok menjetek ki valami homokföldre aztán szopjátok a terroristák faszát.
Mivel Clintonné utálja Orbánt, mint varjú a rohadt tököt, és mindent megtett nemzetközi fórumokon, hogy Magyarországot emiatt hátrányba hozza, ezért Clintonné bukásának örülni szinte már alkotmányos kötelessége minden magyar állampolgárnak. :)
Nem is értem, hogy lehet ez egyáltalán kérdés.
# 1
Goodfriend semmi rosszat nem tett. Persze aki érintett volt a korrupciós ügyekben, amiket felemlegetett, azoknak a bögyében van, értem én. Az, hogy miután folyamatosan támadta a kormány, ő is tett ellennyilatkozatokat, nem hiszem, hogy bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!