Szerintetek jó lenne, ha Kunhalmi Ágnes lenne az MSZP elnöke és a frakcióvezetője?
Én ebből a Kunhalmiból nem nézek ki semmi jót, nekem erről a nőről mindig hatalom és a pénzéhség jut eszembe.
Meg alapból MSZP...
"... mert szerinte jól vezetné az MSZP-t"
Meg az is lehet, hogy nem. Kunhalminak egyetlen óriási előnye van a korábbi vezetőgárdával szemben: az, hogy szimpatikus. Fiatal, csinos nő, ráadásul az "eemútnyócév" botrányaihoz sem kötődik annyira a személye, mint mondjuk Mesterházy Attilának. A pártelköteleződés nélküli mezei szavazónak nem fordul fel a gyomra attól, ha meglátja a képernyőn, ami az MSZP-vezérkar nagy részéről nem mondható el.
Ebből a szempontból tehát jobb vezető lenne, mint a mostaniak, de nem tudhatjuk, a vezetői kvalitásai milyenek. Lehet, hogy ebben Tóbiás József jobb, bár az eddigi eredményei nem sok jót mutatnak. Igaz, az MSZP jelenlegi helyzetében az is nagy eredmény, hogy még létezik a párt és legalább egy éve nem vált ki belőle új szervezet.
Szerintem is jobb lenne, nekem is ő a kedvencem az MSZP-ből. Egyéni kerületében is szép eredményeket ért el, 56 szavazattal maradt el a fideszes jelöttől :)
Bár én inkább LMP szavazó vagyok, de egy Kunhalmi vezette MSZP-re is szívesen szavaznék, de csak abban az esetben, ha esélyes kihívója lenne a Fidesznek. Ha úgy mérnének, hogy Fidesz 35% Jobbik 27% MSZP 18% DK 10% LMP 7%, akkor az LMP-re szavaznék inkább.
Esetleg ha közös baloldali főpolgármester-jelölt lenne, akkor is rá szavaznék, erről írtam már ki itt egy kérdést.
Egyébként fiatal is, de a stílusában van nekem egy olyan "nagyis" beütés :)
A jelenlegi MSZP-vezetés egyébként nagyon visszataszító számomra(Tóbiás, Mesterházy, Gőgös, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!