Az MSZP-nek miért nem Kunhalmi Ágnes az elnöke?
Szerintem sokkal ismertebb, karakteresebb, népszerűbb, és fiatal politukus, népszerűbb lenne a párt is, ha ő lenne a legfőbb "arca". Mondjuk egy 3-5%-ot már csak az ő személye húzna a párton.
Nem is tudom, hogy miért ezt a Tóbiás Józsefet erőltetik, szerintem borzasztó lapos, nem igazán politikusnak való, vele aztán tényleg nem jutnának egyről a kettőre.
Ugyanúgy, ha ezt az Együtt pártot Szigetvári Viktor helyett Juhász Péter vezetné, az is előrébb lenne, az 5%-ot simán súrolná.
Azt gondolnám, egy párt élére nem "ismertebb", "karakteresebb", "népszerűbb", és "fiatal" politikus kell, hanem okos, széles látókörű, emberismerő, szervezőképes és visszafogott ember. Az MSZP éppen azért tart ott, ahol, mert az utóbbi tulajdonságokkal rendelkező embereknek híján van.
Nem mintha a többi párt bővelkedne ilyenekkel. Éppen ezért tart itt az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!