"Tegyük újra naggyá Magyarországot! " - Te szavaznál erre?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 21:18
2/12 anonim válasza:
Nem. Sajnos nekem egyetlen, párszavas, feltétlenül felkiáltójelre végződő mondatnál összetettebb program kell, hogy lelkesedni tudjak. Rendszeresen meg is kapom, hogy liberálbolsevik Soros-bérenc tudjukki vagyok.
3/12 anonim válasza:
ha orbán mondja nem ha a bal oldal igen!
4/12 anonim válasza:
Donald Trump legyen Magyarország elnöke?
5/12 anonim válasza:
Magyarország sosem volt olyan nagy.
Így, eleve furcsán hangzik.
Amerika esetén megállja a helyét.
Trump mindig Kínával pedálozik."Nézzétek Kínát, 300-val közlekedő vonataik vannak, meg micsoda közösségi közlekedés.Nekünk mi van Amerikában?Semmi"
6/12 anonim válasza:
Ez olyan mint az "Elszámoltatunk" szöveg? Amúgy lufi tartalom nélkül ezt így kimondani.
7/12 anonim válasza:
Nem arra szavaznék hogy "Tegyük büszkévé elődeinket!"
Gondolok itt a közel és távol jövőre is. A közel jövőt az elmúlt száz évre tenném, de természetesen nem mindenkire gondolok.
9/12 Koplárovics Béci válasza:
"Nagyobb" Magyarország = több hülye?
10/12 anonim válasza:
A nagyság nem a hülyeségben rejlik... :) Nem értem a negatív hozzászólásokat. Ha valaki Magyarországon él, mégis miért ne lenne érdeke, hogy bármi is jobb legyen az országban?
Jobb életszínvonal, növekszik a forint értéke, javul az ipar a gazdaság, jobbak lennének a munkahelyek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!