Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te szavaznál Jobbik - és egy...

Te szavaznál Jobbik - és egy más mai ellenzéki párt kombinációjára a Fidesz ellenében?

Figyelt kérdés

Egy kis körkérdés. Én régi nemzeti radikális vagyok, korábban MIÉP szavazó, majd később Jobbik támogató.

Az érdekelne, hogy hozzám hasonló gondolkodásúak szerintetek mit kezdenének, ha a Jobbik mondjuk az MSZP - vel, vagy más baloldali - jellegű párttal bútorozna össze '18 - ban.

Kezdem a saját álláspontommal:

Ki van csukva. Attól a pillanattól nem vagyok Jobbik támogató ha a párt a fent nevezettekhez közelít. Akkor a Fideszre fogok szavazni, első ízben, pedig már '94 - ben is szavaztam.

Mások?

#FIDESZ #Jobbik #ellenzék #választás '18
2016. nov. 11. 20:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj de ez azért vicces...bár tudom nagy mókamiki vagy.

Azért mert netán összefogna az ellenzék, azért szavaznál a fideszre? Konkrétan nem tetszik a mostani de mégis megszavaznád a fideszt? Ennyivel reggel állj ki az ajtó elé és szidd a fideszt, majd nézd meg az m1 hiradót és állj ki az ajtó elé és éltesd a fideszt. Nem fognak hülyének nézni a szomszédaid....

2016. nov. 11. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy Jobbik-LMP kombinációt megnéznék :D
2016. nov. 11. 21:34
 13/19 anonim ***** válasza:
6%
Egy ilyen homokládára nem szavaznék sose.
2016. nov. 11. 21:43
 14/19 A kérdező kommentje:

"A jogaidról beszélek(szólásszabadság,vallásszabadság),ez mind liberális eszme."

Mindaddig míg nem más a véleményem mint a liberálisoké. Mert akkor már nem annyira szabad a szólás...

"Egyébként mondjuk azt,hogy nem korruptabb,de legalább nem volt ennyi befolyása a politikának a médiára"

Miről beszélsz te? Volt idő, nem is olyan rég, mikor jobboldali médiáról gyakorlatilag nem is beszélhettünk.

"és a gyerekek kajájából nem sajnálták a sót."

Élelmezési és reformkonyhai kérdésekhez nem értek, étkezés terén (is) konzervatív vagyok.

"Sőt,még Gyurcsányt is kihagyták a tankönyvekből szemben Orbánnal."

Még szép. Gyurcsány az Apró - klánba benősült haszonleső volt kommunista.

Orbán viszont - nem tisztem védeni - mégis az egyik figurája volt a rendszerváltás körüli időknek, akkoriban nem tudtuk ki az a Gyurcsány.

"Nem azt mondom,hogy az előző kormány jobb volt,hanem azt,hogy ez a mostani állapot tarthatatlan,legalább meg kell próbálni változtatni"

Az előző kormány is tarthatatlan volt, 2010 - ben nem véletlenül nyert kétharmaddal a Fidesz.

2016. nov. 11. 21:46
 15/19 A kérdező kommentje:

"Konkrétan nem tetszik a mostani de mégis megszavaznád a fideszt?"

Mikor mondtam, hogy nem tetszik? Sokat kritizálom, de a jelenlegi Jobbik után rájuk szavaznék.

2016. nov. 11. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:
5%
Szavazzon a jobbikra és a ballibekre(bár én már nem látok különbséget köztük), akinek két anyja van!
2016. nov. 11. 22:38
 17/19 partizana ***** válasza:
Egyébként valaki tudna arra válaszolni, hogy miért nyomogatja végig a "nem hasznos" gombot? Egy ember véleményét kérdezték így annak kifejtése 100%ban a kérdésre válaszol függetlenül attól, hogy épp tetszik e másiknak, hogy nem határolódik el teljesen az MSZP-től vagy az LMP-től vagy bármelyik balos párttól vagy magától a Jobbiktól..
2016. nov. 12. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki szavazzon a Fideszre és tapsoljunk a kenyérnek.
2016. nov. 13. 00:20
 19/19 anonim ***** válasza:

NEM!

A Jobbik már most is libsi... Dunakeszin a DKval, Dunaújvárosban az MSZP-vel működik együtt.

Miért nem térsz vissza a MIÉP-hez?

2016. nov. 13. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!