Te szavaznál Jobbik - és egy más mai ellenzéki párt kombinációjára a Fidesz ellenében?
Egy kis körkérdés. Én régi nemzeti radikális vagyok, korábban MIÉP szavazó, majd később Jobbik támogató.
Az érdekelne, hogy hozzám hasonló gondolkodásúak szerintetek mit kezdenének, ha a Jobbik mondjuk az MSZP - vel, vagy más baloldali - jellegű párttal bútorozna össze '18 - ban.
Kezdem a saját álláspontommal:
Ki van csukva. Attól a pillanattól nem vagyok Jobbik támogató ha a párt a fent nevezettekhez közelít. Akkor a Fideszre fogok szavazni, első ízben, pedig már '94 - ben is szavaztam.
Mások?
Ne haragudj de ez azért vicces...bár tudom nagy mókamiki vagy.
Azért mert netán összefogna az ellenzék, azért szavaznál a fideszre? Konkrétan nem tetszik a mostani de mégis megszavaznád a fideszt? Ennyivel reggel állj ki az ajtó elé és szidd a fideszt, majd nézd meg az m1 hiradót és állj ki az ajtó elé és éltesd a fideszt. Nem fognak hülyének nézni a szomszédaid....
"A jogaidról beszélek(szólásszabadság,vallásszabadság),ez mind liberális eszme."
Mindaddig míg nem más a véleményem mint a liberálisoké. Mert akkor már nem annyira szabad a szólás...
"Egyébként mondjuk azt,hogy nem korruptabb,de legalább nem volt ennyi befolyása a politikának a médiára"
Miről beszélsz te? Volt idő, nem is olyan rég, mikor jobboldali médiáról gyakorlatilag nem is beszélhettünk.
"és a gyerekek kajájából nem sajnálták a sót."
Élelmezési és reformkonyhai kérdésekhez nem értek, étkezés terén (is) konzervatív vagyok.
"Sőt,még Gyurcsányt is kihagyták a tankönyvekből szemben Orbánnal."
Még szép. Gyurcsány az Apró - klánba benősült haszonleső volt kommunista.
Orbán viszont - nem tisztem védeni - mégis az egyik figurája volt a rendszerváltás körüli időknek, akkoriban nem tudtuk ki az a Gyurcsány.
"Nem azt mondom,hogy az előző kormány jobb volt,hanem azt,hogy ez a mostani állapot tarthatatlan,legalább meg kell próbálni változtatni"
Az előző kormány is tarthatatlan volt, 2010 - ben nem véletlenül nyert kétharmaddal a Fidesz.
"Konkrétan nem tetszik a mostani de mégis megszavaznád a fideszt?"
Mikor mondtam, hogy nem tetszik? Sokat kritizálom, de a jelenlegi Jobbik után rájuk szavaznék.
NEM!
A Jobbik már most is libsi... Dunakeszin a DKval, Dunaújvárosban az MSZP-vel működik együtt.
Miért nem térsz vissza a MIÉP-hez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!