Nap nem telik el már lassan anélkül, hogy ne derülne fény a Jobbik egy-egy kínos ügyére. Végleg elpártolnak a szavazóik a párttól?
nem tudod, kérdező, FeketeTeréz mennyit kapott ezért? majd kérdezd meg a ratyi-klubodban.
-----------
Mindenesetre Vona lényét nem érinti, ezekért a sárdobálásokért a sárdobálók és firkászok és gyakorizók kapják a mélységes megvetést.
Speciel a kuruc az Novák Előd személyes fenéknyaló portálja, csoda, hogy morcos, ha egyszer lapátra tették?
De nem lesz itt semmi elpártolás, a magyar politikai közélet totálisan befagyott! Ha holnaptól egy pulikutya vezetné a Jobbikot, akkor is lenne kb. 8-900 ezer szavazójuk.
Szép példa az MSZP vagy az LMP, gyakorlatilag program vagy karakteres politikusok nélkül is őrzi a támogatottságát, én komolyn azt hittem, hogy Schiffer nélkül elsüllyed az LMP, de nem szimplán azért, mert ma már az lmp-s és a jobbikos is megszokásból szavaz oda ahová. Kialakult az én lmp-s, jobbikos vagyok öntudat, ahogy korábban kialakult a fideszes meg emeszpés öntudat.
A bizonytalan szavazókat meg tetszik vagy sem mostanság pont a fidesz tudja megszólítani. Az új tiszta erő hatás már eltűnt.
Akkor én most megírom a blogomban, hogy Lázár 10 évvel ezelőtt molesztált mondjuk Lázár. Elhintem a médiában is és kész, onnantól tény. Mert bizonyíték nem kell, ugye? Bizonyítsa, ő, hogy nem igaz...
Amúgy egy 3 éves történet lett újra előkaparva:
Erről ennyit.
"csak "valamiért" azt nem mutatja be a "köz"média, így a prolik nem fogják soha megtudni."
De mondjuk a legnagyobb nézettségnek örvendő csatornát, az RTL-t ha bekapcsolom, nem hallok mást, csak a fidesz piszkos ügyeit.
Telnek a hetek és a hónapok és még mindig nem tudjuk, hogy kinek a zsebét tölti meg a letelepedési kötvények "extra profitja", hogy a fiszes szófordulattal éljek.
Lehet belerúgni Vonába, de nem hiszem, hogy ez miatt elpártolnak tőle az emberek. Inkább egyre jobban kíváncsi mindenki. Egy kb. 3 perceben összefoglalható nyílt és egyszerű válasz helyett minden hülyeségről beszélnek a fideszesek. Miért ? Nem lenne egyszerűbb elmondani az igazságot az embereknek, mint migráns ügyben.
Igen.
Hiába cserélik le Cukit valami kamuradikális gec ire, senki nem hisz már nekik, csak a fogyatékosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!