Ez amúgy egy nagyon régi sztori :) Azt nem veszik figyelembe sokan, hogy mások a körülmények! Joe Arpaio-val egyet értek, a webcamerás dolgot leszámítva. Az szerintem is egy kicsit sok...Ellenben ezt a sátras dolgot ő azért teheti meg, mert Arizonában állandóan meleg van!! Magyarországon halálra fagynának a rabok.
Szerintem a legjobb megoldás Magyarországi viszonylatban az lenne, ha maradna a beton, mint építőanyag, lenne fűtés is, de nem padlófűtés, hanem sima, és az sem 20 fokra beállítva, hanem 17-18-ra! Aztán lehetne hozzá egy darabka föld, és a raboknak maguknak kéne megtermelniük a saját ételüket. Ha lustálkodnak, nem vetik el a zöldséget, gyümölcsöt, nem esznek és kész. Az áram szerintem nagyon jó ötlet!! Ezt itt is bevezethetnék, hogy csak akkor van, ha egy rab tekeri a biciklit :D És ilyen nincs ám, hogy TV, meg konditerem, meg saját fürdőszoba...
A második hozzászólónak nem hiszek: tuti, hogy nem maradt nyomorék senki, vagy ha igen, nem a Joe teremtette feltételek miatt, méghozzá 2 okból kifolyólag:
- Joe nem hülye! Az egyetlen dolog ami fenyegeti a rabokat, az a forróság, erre ott van az árnyékos sátor, meg biztos kapnak elég vizet. Amerika pont az az ország, ahol ha csak egyetlen ember is maradandó károsodást szenved egy ilyen helyen, azonnal börtönbe csukják az üzemeltetőt, és megszüntetik a helyet, ezt vedd úgy, hogy kőbe van vésve!
- Ahogy már az előző pontban említettem: semmi se fenyegeti a rabokat a forróságon kívül! Mitől rokkannának meg? A verekedésektől maximum, de az meg melyik börtönben nincs???
ha a tét a kajád, az, hogy életben maradj, akkor az nem elég nagy kontroll?
mellesleg kint láncra verve mászkálhatnak csak, mint le volt írva a cikkben.
és láss csodát, totális kontroll van.
itthon természetesen miért lenne kontroll, ha a bűnözőknek több joga van mint a tisztességes embernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!