Nem volan jó most egy fiatalabb illető köztársasái elnöknek? Illetve egy nő?
Figyelt kérdés
Nem tudom, ki volna megfelelő, de az merült fel bennem, hogy lehetne egy váltás, és a fiatalabb generációból választhatnának. (az alkotmány szerint 35 év a korhatár, de persze ennél kicsivel idősebbre gondoltam) Szerintem nem törvényszerű, hog a köztársasági elnöknek a "nemzet nagypapája" szerepet kell játszania. Emellett felmerült bennem, bár ez talán nem olyan lányeges, hogy lehetne már végre egy nő. Vélemény?2010. ápr. 28. 15:00
11/15 anonim válasza:
Szerintem nő kellene köztársasági elnöknek, de azok közül,akik jelenleg a parlamentben vannak,sajnos egyet sem tudnék ajánlani.Mindegy ,milyen korú,de humánus gondolkodású,bölcs és igazságos legyen.
14/15 anonim válasza:
Lendvai? Még csak az kéne... Nem kell több történelem előtti viziszörny a bársonyszékbe xD Egy 40-50 év közöttinek én is inkább örülnék. Kicsit hasonlít ez a volt Szovjetunióra, ott is mindig az öregek jutottak a párttitkári székbe. Hogy férfi vagy nő, az teljesen mindegy, de a férfiakat komolyabban veszik a politikában (sajnos).
15/15 anonim válasza:
Morvai Krisztina tökéletes lenne, de persze csak egy Jobbik-kormánnyal karöltve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!