Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem volan jó most egy fiatalab...

Nem volan jó most egy fiatalabb illető köztársasái elnöknek? Illetve egy nő?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ki volna megfelelő, de az merült fel bennem, hogy lehetne egy váltás, és a fiatalabb generációból választhatnának. (az alkotmány szerint 35 év a korhatár, de persze ennél kicsivel idősebbre gondoltam) Szerintem nem törvényszerű, hog a köztársasági elnöknek a "nemzet nagypapája" szerepet kell játszania. Emellett felmerült bennem, bár ez talán nem olyan lányeges, hogy lehetne már végre egy nő. Vélemény?
2010. ápr. 28. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nő kellene köztársasági elnöknek, de azok közül,akik jelenleg a parlamentben vannak,sajnos egyet sem tudnék ajánlani.Mindegy ,milyen korú,de humánus gondolkodású,bölcs és igazságos legyen.
2010. ápr. 28. 16:47
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Jim Carry
2010. ápr. 28. 16:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Például Lendvai Ildikó? :P
2010. ápr. 28. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Lendvai? Még csak az kéne... Nem kell több történelem előtti viziszörny a bársonyszékbe xD Egy 40-50 év közöttinek én is inkább örülnék. Kicsit hasonlít ez a volt Szovjetunióra, ott is mindig az öregek jutottak a párttitkári székbe. Hogy férfi vagy nő, az teljesen mindegy, de a férfiakat komolyabban veszik a politikában (sajnos).
2010. ápr. 28. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Morvai Krisztina tökéletes lenne, de persze csak egy Jobbik-kormánnyal karöltve!
2014. aug. 3. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!