Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosoknak ezek a pártzen...

A Jobbikosoknak ezek a pártzenekarok tényleg bejönnek, vagy csak azért hallgatják mert így nagyobb magyarnak érzik magukat? (Hungarica, Fankadeli meg a többiek)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Miért a Fideszeseknek Bejön Ákos?
2010. ápr. 28. 00:03
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Mellesleg én jobbikos vagyok de nem is ismertem ezeket, régi Eddát hallgatok meg Alapi Band-et
2010. ápr. 28. 00:04
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

"Miért a Fideszeseknek Bejön Ákos?"

Nem tudom, de az biztos, hogy Ákos erősen Fidesz szimpatizáns. Csakúgy, mint Demjén Rózsi, Szikora Robi, A Bikini, vagy például Vikidál. Bródy János, Koncz Zsuzsa, a Republic meg inkább a baloldalhoz illetve a liberálisokhoz állnak közel. Ez szerintem önmagában nem probléma, a gond csak az, hogy némelyek összetévesztik a zene iránti rajongást a pártszimpátiával, és az alapján ítélnek meg egy művészt jónak vagy rossznak, hogy az melyik oldallal szimpatizál. Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy Shakira jó énekesnő, miközben igazából csak azért hallgatom, mert bejön külsőleg.

2010. ápr. 28. 00:17
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Mellényúltál, ezek egyikét sem hallgatom.
2010. ápr. 28. 00:48
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

én erősen Jobbikos beállítottságú vagyok, és az egész családom az. a fiaim, 18 és 15 évesek , imádják a Kárpátiát,...én is nagyon szeretem a számaikat, és a koncertjeiket. a másik kedvenc az Ossian,..aztán szeretjük a Beatricét is,Pokolgép, Rómeó vérzik...de a félistenek a Tankcsapda!

Franka repet nem hallgatunk,...az Ismerős arcok túl lágy nekünk, a Hungarica elég jó, pár számukat ismerem a netről, de cd-nk nincs tőle, nem is tervezek beszerezni. bezzeg Moby Dicktől van vagy hat cd-nk. aztán nagyon szeretem a punk zenét is, Auróra, Alvin és mókusok,Fürgerókalábak,Prosectura.

jaa, és pl. hiába értek egyet az ideológiával amiről énekelnek, de pl. az olyan zenekarok mint a Magozott cseresznye,...hát egyszerűen sufnituning zenét játszanak, négy akkord, hamis ének, fantáziátlan szövegek.szóval ami jó az jó,...ami meg sz@r az az.

2010. ápr. 28. 01:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

már ne is haragudj kérdező

ha neked nem jön be ne hallgasd

ha másnak bejön és van igény rá az meg hadd halgassa úgy hogy te nem teszel minden féle szemrehányást neki

nekem se tetszik a mónika show és nem is nézem

érted a logikát?

2010. ápr. 28. 04:12
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

én jobbikos vagyok, de pl a fankadeli nem jön be, sőt, most lehet, h nagyon utálni fognak, de a kárpátia sem... azok a zenekarok tetszenek, amikben nő is énekel, mint pl a Kormorán

20/L

2010. ápr. 28. 09:58
 18/20 anonim ***** válasza:
10 éve hallgatom FankaDeli-t, akkor még a Jobbik sehol sem volt.
2010. ápr. 28. 18:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves második válaszoló, Arash nem arab, hanem perzsa :D nem mindegy :D
2010. máj. 1. 00:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem. Én személy szerint azért hallgatok Hungaricát, mert több a mondanivalója a "Van-e hab a kedvenc sütimen?" c. óborzalomnál.

Nem tetszik, nem hallgasd. Viszont mielőtt hülyeségeket kérdezel, jó lenne, ha gondolkodnál.

2010. máj. 3. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!