Szerintetek jó kormány a FIDESZ vagy rossz kormány?
Figyelt kérdés
Szerintem az alapból hátrány, hogy mivel jobboldali párt, mint minden jobboldali párt, csak saját magáért politizál, a nép hidegen hagyja. Ennek ellenére rengeteg hasznos dolgot tettek már Magyarországon. Gyurcsányéknál egyértelműen jobb, a többi párt meg ugye jelentéktelen. És bár néha hoznak olyan törvényeket, amelyeket nem kellene, szerintem mégis összeségében azt lehet mondani, hogy a FIDESZ inkább jó kormány. Legalábbis a többi magyar pártnál biztosan jobb. Szerintetek?2016. nov. 3. 10:24
22/25 anonim válasza:
Korábban fidesz szavazó voltam, de most először gondolkodom el azon, hogy a jobbikra szavazok majd.
Gazdaságilag tönkre teszik az országot, pofátlan lopnak és össze-vissza hazudnak.
23/25 anonim válasza:
ennél rosszabb már csak kim dzsung lenne
vissza sirom az mszp-t nem azért mert ők olyan jók voltak hanem mert olyan borzasztó szörnyen rossz a fidesz
25/25 anonim válasza:
Ha ennyire rossz mindegyik, akkor nem mindegy ki van hatalmon? Nyilván mindenki valakinek a zsebében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!