Igaz, hogy Magyarország egyre inkább diktatúrába halad?
Természetesen nincs diktatúra. Orbán már korábban is volt hatalmon, volt, hogy vesztett választásokon, biztos fog még veszteni és nyerni is. Vitatható egynémely döntése, de szabad választásokon nyert és ma is elég magas a támogatottsága, jó esélyekkel indul a Fidesz a következő választásokon is.
Jómagam '94 óta szavazhatok választásokon - egyik alkalommal sem a Fideszre szavaztam - és soha, senki nem próbált meg befolyásolni a döntésemben.
Szólásszabadság van, azt írok, mondok amit akarok, pl: ORBÁN VIKTOR MENJEN A FENÉBE! - és tessék, senki nem jön értem.
Megtehetném, hogy fogom magam és örökre elhagyom az országot, külföldön bejelentett dolgozó vagyok, akkor és annyiszor lépem át a határt, ahányszor akarom, alanyi jogon jár az útlevél.
A fentieket nem tehette meg senki szabadon, vagy csak szigorú megkötésekkel pl. a Kádár - rendszerben, ami pedig már puha diktatúra volt maga is.
Ha elegen szavaznak ellene '18 - ban, meg fog bukni a Fidesz, s ha teszem azt, a Kétfarkú Kutya Párt kap elegendő szavazatot, akkor ők alapítanak majd kormányt. Ez csak a szavazóktól függ. Akkor hol itt a diktatúra?
Inkább pont hogy kifelé haladunk belőle végre...
Most már nem lőnek rá a tömegre, ha tüntet a kormány ellen...
Azért olyan rossz élet nincs Magyarországon ha kétszer is a Fideszt választotta a nép 2/3-os többséggel.
Nemrég azt figyeltük, hogy Magyarországon mindenki külföldi utakra, csodás helyeken nyaralgat, szinte minden 4-ik embernek van autója, és persze a gyakorin mindenki 200 ezer felett keres..
Én egy alkalommal sem szavaztam a fideszre. Bár nem szidom a rendszert mert ettől jobb nem lesz, de szoktam mondani olyan embereknek akik sosem mennek szavazni, hogy aki nem képes a jövőjéről dönteni, az utólag ne hisztizzen, hogy szar a kormány. Sajnos a mostani kvótaszavazás is bizonyította, hogy az emberek nem képesek kiállni egy ügyért, de később tudnak sírni, hisztizni. Legközelebb menjen mindenki szavazni, és akkor esetleg nem az a fránya fidesz fog nyerni.. Ha mégis akkor mégsem olyan rossz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!