Milyen esetekben lehet a Magyar Gárda segítségét kérni?
Figyelt kérdés
Normális válaszok érdekelnek csak, aki poénos akar lenni, az máshol próbálkozzon "tehetsége" kibontakoztatásával!
Köszönöm!
2010. ápr. 27. 16:37
1/8 anonim válasza:
Minden olyan esetben ha segítségre van szükséged!
2/8 anonim válasza:
www.magyargarda.hu
Sztem ott találsz erről is információt.
3/8 anonim válasza:
bármilyen témában tudsz segítséget kérni és ami a legfontosabb kapni is fogsz.Nem úgy mint itt ahol segítség helyett röhögnek és fröcsögnek csak.keresd a hivatalos lapjukon vagy ha ismersz gárdistát hozzá is fordulhatsz közvetlen. [link]
4/8 anonim válasza:
Szinte bármilyenben :) Árvíz elleni védekezés/ véradás/ parlagfűirtás/ Vihar károk javítása/ ha a cigányok terrorizálnak, beköltöznek a lakásodba, az életedet fenyegetik stb. www.magyargarda.hu Nekem csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban, van pár gárdista ismerősöm, nagyon rendes emberek :)
5/8 anonim válasza:
Na ezt nem is tudtam! Akkor a lakást majd a gárdával újíttatom fel. Tiszta haszon ez a gárda.
7/8 anonim válasza:
Soha, ök magánemberek, ha gyűlés van összejönnek hogy legyen egy jó napjuk de ha te felhívod öket hétköznap hogy segítsenek házat építeni nem mennek oda, vann saját életük ingyen nem mennek egy vadidegenek segíteni.
8/8 A kérdező kommentje:
Szervezeti keretek közt gondoltam a segítséget.
2010. ápr. 28. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!