Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobb lenne ha a KDNP egyedül...

Jobb lenne ha a KDNP egyedül kormányozna?

Figyelt kérdés

Ugye papíron Fidesz-KDNP kormány van de inkább csak a Fidesznek van hatalma, befolyása, a kisebbik kormánypárt a nagyobb ügyekbe szinte nem is szólhat.

Csak olyanokba mint pl a vasárnapi zárva tartás meg egyebek

A Fidesz rendkívül korrupt párt amely leépítette az országot, az egészségügyet, a gazdaságot, elszegényedést okozott és még lehetne sorolni.

A baloldal, liberálisok pedig szintén nem jó választás.

A KDNP azonban annyira nem csinált semmi rosszat, hiszen a Fidesz sem hagyja őket annyira érvényesülni.

Véleményem szerint az lenne jó az országnak ha a KDNP egyedül vezetné az országot. Szerintem tisztességes keresztény-konzervatív párt. Lehetne mondjuk Semjén vagy Harrach a miniszterelnök.

Mit szóltok hozzá? Tetszene nektek egy KDNP-kormány?

2016. okt. 30. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
#9: Harrach, a Kossuth Rádió "180 perc" című műsorában mondta: azért nem támogatják a gyermekéhezés felszámolását célzó ellenzéki kezdeményezést, mert azzal egy "baloldali kampányt" támogatnának. Ha nagyon keresgélsz, ennek a neten is nyomára fogsz akadni. Semjén meg, védett madarakat szeretett volna "nem védetté", vadászhatóvá nyilvánítani. De ettől függetlenül:hogy néz az ki, hogy a kereszténydemokraták "első embere", hobbiból gyilkolja Isten teremtményeit? A hittanoktatással nem lenne bajom, a kötelező hittanoktatással van. Én római katolikus vallású vagyok és a Kádár-rendszerben, minden további nélkül jártam hittanra, pedig akkor nem volt ekkora divat, pláne nem volt kötelező. Az erkölcstanra még azt mondom,rendben, bár nem mindegy, bár szerintem, normális, jó tanárok, erkölcstan nélkül is megtanítják az "ifjaknak", hogy mi helyes és mi nem. A "rosszak" meg, hiába papolnak nekik erkölcsről.
2016. okt. 30. 18:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
"bár nem mindegy" rész, "törlendő.
2016. okt. 30. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

# 9/12 Időpont ma 18:09

A vasárnapi zárvatartás nagyon jól jött azoknak az embereknek akiket emiatt kirúgtak.

A hittant/erkölcstant bevezetni meg ezektől egy kicsit képmutatást. Ha ezek hívők vagy erkölcsösek lennének nem támogatnák a fideszt.

Erről ennyit.

2016. okt. 30. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Biciklit. Ja mégsem. Azt is tultolták!!!!!!!
2016. okt. 30. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon jó lenne!

Olyan keresztyínek lennénk, hogy csuda!

2016. okt. 30. 21:36
 16/16 31 százalékos pótló ***** válasza:
100%
A kdnp és a fidesz az ország utolsó 2 fellegvára, semmi szükség arra hogy szétváljanak.
2016. okt. 30. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!