Bencsik András szerint egy középosztálybelinek futja egy kis helikopterezésre fél millió forintért, vélemény?
Fideszes vagyok, de lassan már csak voltam, ezt a pofátlan kjelentést, felháborító, ezek nem ismerik a magyar valóságot, tömik pénzzel a jól keresőket, miközben a dolgozók többsége a minimálbér és az átlagkereset körül keres.
Az átlagkereset nettó 155 ezer körül van, de szerinte lehet helikoptert bérelni, ráadásul ők nem a közepet segítik, hanem a felső réteget és a gazdagokat. SZÉGYEN!
A legundorítóbb az egész nyilatkozatából mégis az, hogy "Rogánnak ráadásul ingyen volt."
Tényleg ingyenes volt neki. A mi pénzünkből.
nekem bérletre se telik igaz nem is vagyok középosztálybeli mivel olyan már nincs van rohadt szegény, meg rohadt gazdag
értem tehát 10 év fideszámokfutás után rájöttél hogy van egy fűrered aki kilopja a szemed?
akkor most szégyeld magad mert a te és sok más buta tájékozatlan embernek köszönhető a teljes ország nyomora
ha van egy kis gerinced még legközelebb az eszeddel szavazol nem valami párt ködös ígéreteire, ezzel nem teszed jóvá csak igyekszel csökkenteni a károkat
harmadszor vannak kormányon mind a három alkalommal csak pusztítottak és a zsebük tömték
aki ezek után rájuk szavaz az meg is érdemli csak az a baj nem csak azok szívják meg hanem azok is akik nem rájuk szavaztak
nem kell baloldalinak nézni mert a fityiszt szidom
van párt nem is egy
a kétbites gondolkodást el kéne felejteni
nem csak jobb, bal van és aki ezt szidja biztos a másik oldalon van, NEM
"lassan már csak voltam" --> jó úton jársz -)
Amúgy egy kis helikopterezés beleférhetne )valaki itt linkelte, hogy 80 ezer 20 perc), de itt nem arról van szó, hogy belefér, hanem hogy simán megteheti (majd letagadhatja). És nem 20 perc.
Ezzel a középosztály dumával meg hülyítsenek mást, a kormányközeliek egyértelműen nem ez a réteg, sokkal inkább a milliárdokat kilopó, versenyszférában teljesíteni képtelen burzsoázia.
Itt nem is arról szó hogy megteheti-e, hanem arról hogy megteszi-e egy középosztálybeli. 444-en kiszámolták hogy helikopterrel 10 percet spórolt, szerintem nem sok olyan ember van az országban aki 10 perc spórolásért egy 2 órás úton kifizetne több százezer forintot.
Teljesen elveszett már bennük a realitás érzet, ezért tárolják LV táskában a gyerek szaros pelenkáját, és ezért mennek helikopterrel az ország másik végébe.
Aki szerint ilyen emberek képesek a nép/átlagember érdekeit szolgálni az nem tudom hogy milyen alternatív valóságban él.
16/18
Erre a sértegetésre semmi szükség nincs, azért mert a Fideszre szavaztam mindig is, és most nylvánosan le merem írni a hibáit és a károkat ez nem kevés dolog, mert egyik oldal se nagyon képes erre..
Ettől függetlenül megértem amit írsz és sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!