Mi a véleményetek erről a hírről?
Én jobboldalinak vallom magam, de még apámat is felháborította a cikk hangvétele, pedig ő minden csak nem jobboldali.
idézem: "Kiemelt helyen foglalkoznak a tudósítások a szélsőjobboldal előretörésével is. Az elemzők szerint a gazdasági válság miatt kapott ennyi szavazatot a roma- és idegenellenes párt."
Szélsőjobboldal?! Roma- és idegenellenes párt?! Ekkora bűn, hogy a romákat egyenlő félként akarják kezelni? Mert valljuk be erről van szó a programjukban. Nem értem, hogy a mai nagy 'demokráciában' hogy lehet ilyesmit leírni? Ez aljas rágalmazás... és a jobbik kirekesztő?
Legyetek szívesek véleményt írni, kulturált hangnemben:)
A "savanyú a szőlő" meg egyéb baromságok nem érdekelnek. köszi mindenkinek.
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:33
"
Miért legyek én egyenlő egy naplopó cigánnyal?
Itt csak az igazat írták le, a hét vicce ez a kijelentés, hogy a jobbik nem Roma- és idegenellenes párt. Dehogyisnem az!
ember a magyar gárda számodra mit mond? Ugyan már! Nézd meg a Jobbikos köszönést . Szebb jövőt!
Ez régen a leventék köszönése volt!
A Jobbik igen is rasszista, szélsőséges párt. Ki, na ne a Jobbik mindent akar, csak nem egyenlő félként kezelni a romákat. Épp az ellenkezője, inkább "kiírtani" akarja. A Jobbik minden csak nem demokrata. És igen, ismét köszönet, hogy a világon minden sajtó így írja le Mo-t, elég szépen lejáratva, és egyetlen pártnak köszönhetően. Azért az előretöréssel nem értek annyira egyet, hála istennek még több esze van a Magyaroknak, ez látszik a választásokon is. (sem Fideszes, sem MSZP, sem Jobbikos nem vagyok)
"Idegenellenes lenne, hallatlan... "
Te szerencsétlen. Gratulálok hogy még ezt sem tudtad.
"Elsősorban politikai érvek alapján már többször felvetődött az a gondolat, hogy új alkotmányra lenne szükség. Ezt támasztja alá az is, hogy az 1989-es alaptörvény megalkotóinak a szándéka szerint csak ideiglenes alkotmány a rendszerváltás idejére, „hazánk új Alkotmányának elfogadásáig”."
innen: [link]
LOL
Na ezt benéztem mint az állat. Bocsánatot kérek minden érintettől/sértettől XD
Jobb lett volna ha alszok az éjjel...
Na most kérdező... Egy normális embernek nincs felháborodásra oka ezen. Történelem könyvedet vedd elő és rájössz, ha el tudod olvasni, hogy a radikális változásokat ígérő pártok, tehát a szélsőséges pártok mindig akkor kerülnek előtérbe, ha nagy az elégedettlenség. Legyen az a kisebbség, anyagi, vagy bármi más oka. Most anyagi gondjai akadnak az embereknek bőven. A kisebbségi probléma is egyre súlyosabb.
Tehát a cikk állítása megállja a helyét!
A következő általad helytelennek vélt pontra, egy kérdést tennék fel. Mennyi cigány JOBBIK-os van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!