Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erre az RTL-es riportra...

Erre az RTL-es riportra milyen szavakat lehet találni?

Figyelt kérdés

[link]

Ahol a magyar menekülteket a mai bevándorlókhoz hasonlítják.

Szerintem vérlázító, és a véleményem nyomdafestéket nem tűr, így nem írnám le inkább.

Viszont a kedvenc részeimet azért kiemelném:

Főleg egyedülálló férfiak jöttek. (és a képen egy férfi jön a gyerekkel, majd egy nő, és a riportban a régi felvételeken mindenhol gyerekek, és nők láthatóak főként)

Azt állítja,hogy ujjlenyomatot vettek, mert okmányok nélkül érkeztek, miközben láthatóan ott pecsételik le az arcképével ellátott okmányt.

Végül teljesen természetes,hogy az osztrák közvélemény egy részének elege lett a magyarokból, ám ez fordítva már tilos,és fajgyűlölet, ha a magyaroknak van elege a közel-keleti migránsokból.Viszont érdekes,hogy egy fejlett, befogadó, és elfogadó nyugati országnál ez természetes,hogy elege van a magyar bevándorlókból, nekik lehet.

Egyszerűen én nem tudom hová tenni ezt a riportot, nem hiszem el,hogy van még egy ország ahol a "saját" forradalmukról egy ilyen riportot csinálnának, ez személyes véleményem alapján átlépi a "liberalizmust".

2016. okt. 25. 06:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
(Mert az első határon agyonlőtték volna őket. Bár tudom, sokak szerint most is az lenne a megoldás.) Miért hazudsz a nyugati országokra ez akkor se volt jellemző.
2016. okt. 25. 14:23
 22/27 Andizsuzsi ***** válasza:
95%

"Erre van valami bizonyítékod, hogy ezért nem kezdtek el?"

Hány éves vagy?

"Másrészt nem csak nem gyalogoltak, nem is vergődtek."

De.

"1956 decemberében Burgenland közbiztonságért felelős állami hivatalnoka jelentésében rámutatott, hogy a korábban hálás magyarok egyre elégedetlenebbnek és egyre hálátlanabbnak mutatkoznak. Panaszolják az ellátásuk körülményeit, tiltakoztak a rossz minőségű egészségügyi ellátás miatt és drága gyógyszereket követeltek maguknak...100 magyar menekült éhségsztrájkba kezdett. 1956 november közepén a helyzet olyan súlyossá vált, hogy a rendőrségnek kellett karhatalmi erővel beavatkoznia."

2016. okt. 25. 15:14
 23/27 anonim ***** válasza:
6%

Ez holmi blogról lett kopizva, amin persze forrás nincs feltüntetve.

Szal no comment.

2016. okt. 25. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:
És ha volt elégedetlenség akkor mi van? Nem írja a cikk hogy megindulltak letarolták a kerteket és nekiindultak önszántukból Németországnak vagy Svájcnak. Hanem végül is kivárták hogy elbírálják a kérelműket. Nem bántottak senkit nem gyujtogattak stb
2016. okt. 25. 16:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Mert így próbálnak önigazolást keresni.

Ám úgy látszik mindenki le van nullázva aki nem esik hasra az összemosós riporttól, meg a migrácsoktól! :D

2016. okt. 25. 20:57
 26/27 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok.Felőlem pontozzanak le, mert aki azt teszi az úgyis zsigerből teszi én nem fogok beállni a sorba és elhinni minden ajvékolást (legyen az baloldal és jobboldal egyaránt). El kellene olvasni amit írok és szöveget kéne értelmezni, mert látom azzal bajok vannak.
2016. okt. 25. 22:30
 27/27 anonim ***** válasza:

# 25

Teljesen igazad van: az itteni százalékok nem érnek semmit, a jelentőségét pár hete tartott érvénytelen népszavazáshoz tudnám hasonlítani :D

2016. okt. 25. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!