Mi a véleményetek a Kossuth téri verekedésekről?
"Bécikém gratulálok, született nyomorék vagy."
És kb ennyi. Egy erőtlen beszólás. Elsősorban az ilyeneknek köszönhető az a 2/3, ami a Fidesznek volt és lesz újra. Az ötlettelen, gyenge, erőtlen, töketlen embereknek. Igen, rólad van szó. Többet érsz a fidesznek, mint bármelyik birkája. És mégcsak nem is tudod magadról.
Néhányan azt kifogásolják, hogy nem engedtek be mindenkit. Nos, akinél síp van, kvázi a homlokára kiírta h én rendet zavarni jöttem, azt miért engedjék be?
Az Együtt meg találjon ki magának egy politikai programot, mert más ünnepségének a széjjelcs****e nem az.
21-Béci
Rendkívül intelligens lehetsz, ha egy mondatból ilyen messzemenô következtetéseket le tudsz vonni. Inkább csak arról van szó, hogy akkora f.sságot írtál, kedves Béla, hogy már megcáfolni se lehet. Bár abban határozottan igazad van, hogy én vagyok a hülye, hogy egyáltalán reagálok a teljesen dilettáns hozzászólásaidra.
Az a gond, hogy tévedésben élsz, Béla. Nem nekem vannak önismereti problémáim, hanem neked. Rohadt intelligensnek gondolod magad, közben te vagy az, aki nem tudja magáról mekkora birka.
Javaslom, hogy a név kijelzését kapcsold ki, mert már nem elôször olvasom a sületlenségeidet a topikban, és csak magadat égeted.
"akinél síp van, kvázi a homlokára kiírta h én rendet zavarni jöttem, azt miért engedjék be?"
Például azért, mert közterület. A síp meg nem fegyver, még csak nem is veszélyes eszköz, és bárkinek joga van sípot hordani magával.
Az, hogy nem engedték belépni akinél síp van, jogtalanság. Semmilen jogszabály nem tiltja, hogy valaki sípot vigyen magával egy állami ünnepélyre.
#26, utolsó alkalommal szólalok meg itt de tényleg...
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy mások nyugalmának megzavarása alapvető emberi jogunk? Közterületen sem tehetsz meg mindent, elárulom. Vagy te eddig úgy élted az életed, h ha eszedbe jutott csak letoltad a gatyád, mert ez közterület, és mindent szabad? :)
@07:01
Szerinted melyik zavarta meg jobban valakinek a nyugalmát:
1. a sípolás
2. az erre következő verekedés, ököllel történő ütlegelés és rugdosás?
Sípolni JOGA van bárkinek közterületen, jelenleg Magyarországon nincs olyan törvény, vagy rendelet, amely ezt tiltaná. A verekedés viszont kimeríti minimálisan a garázdaság, súlyosabb esetben a 8 napon belül- vagy túl gyógyuló testi sértés tényállását.
Lehet azzal jönni, hogy a sípolás a nyugalom megzavarása, de jogilag NEM AZ, vagyis a törvénysértést nem a sípolók, hanem az erre verekedéssel válaszolók követték el.
"ha eszedbe jutott csak letoltad a gatyád, mert ez közterület, és mindent szabad?"
A gatya letolása közterületen közszemérem elleni vétség. A sípolás nem az.
Vagyis ismét ugyanott lyukadunk ki, hogy mégiscsak a verekedés (azaz verés, mert egyoldalú volt) a törvényellenes cselekedet, még akkor is, ha neked nem tetszik.
Gondolom, szerinted a TV székház 2006-os ostroma, és az ott történt gyújtogatás nem volt a "nyugalom megzavarása", ugye? Kíváncsi lennék, vajon akkor is fel voltál-e háborodva a nyugalmat megzavarókon, legalább ugyanennyire, mint most a sípolás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!