Ma milyen megemlékezésen voltatok 1956 kapcsán?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 18:18
1/7 anonim válasza:
kijózanodtam, most meg megyek a kocsmába
2/7 anonim válasza:
dolgoztam, nehogy éhen dögöljek.
3/7 anonim válasza:
Nem volt erre időm, a tűzifa nem fog felhasadni magától és besétálni a helyére ha nem segítek neki.
4/7 anonim válasza:
Semmilyenen.
Sajnos az ilyen fajta megemlékezéseket és nemzeti ünnepeket aktuálpolitikai mocsárba fullasztják a pártok.
5/7 anonim válasza:
Megemlékeztem hogy mennem kell dolgozni
6/7 anonim válasza:
A tegnapi túlórát pihentem ki otthoni punnyadással, és készültem a holnapi hétfőre.
7/7 anonim válasza:
nem otthon elek , viszont egy jo partyn voltam. Van egy baratunk akinek tegnap lett 13 eves a weimari vizsla kutyusa ami emberi eletben 91 evet jelent.
szoval ot unnepeltuk remek hangulatban , kapott igazi kutyatortat csinaltunk rengeteg fenykepet rola , jo kis nap volt. Ha Mo on elnek akkor se mentem volna sehova nem erdekel az ilyen felhajtas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!