Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik a magyar ifjúság fő...

Mik a magyar ifjúság fő problémái napjainkban?

Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Az a több százezer fiatal aki külföldre költözött szerintem nem lusta.
2016. okt. 22. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem azok az életképtelen hulladékok akik rendszerváltás után is visszavezetik a Kádár korszakot egy kis rezsicsökkentésért.
2016. okt. 22. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Többek között az, hogy a jövőnket olyanok irányítják, akik a múltban élnek.

A világ hatalmasat változott az elmúlt 20 évben, a kedves vezetőség meg vén trottyokból áll...

2016. okt. 22. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem beszélnék mások nevében, így beszélek a sajátoméban.

Én nem látom ennyire siralmasnak a helyzetet, alapvetően lehetőséget és jövőt is látok.

Ami kiakaszt 1) a mérhetetlen, mindent átható, brutális pesszimizmus, lehúzás és fikázás, ami szinte mindenkit súlyt. 2) a jövő teljes bizonytalansága. Gyakorlatilag nincs egy olyan pont, amire azt mondanám, hogy 5 év múlva így lesz. Nincs meg az a minimálisan elvárt következetesség, hogy "ha ezt meg ezt csinálom, akkor ez nagy valószínűséggel így lesz". Ez nem kifejezetten magyar sajátosság.

Mert lesz"rom, dolgozok én pályakezdőként 130 ezerért is, vállalkozok éhbérért (bár a vállalkozás ugye szükségszerűen lutri), ha tudom, hogy ennek lesz eredménye, de mint mondtam, ezt nem nagyon látom. 25/F

2016. okt. 27. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!