A kvótaszavazáson NEM-mel szavazók mit gondoltok Vona ajánlatáról és mit vártok Orbán Viktortól az ügyben?
ma 20:48
Ezért nem érteni, ha a menekült migránsok miatt lázadozik a Fidesz tábor akkor ez meg miért nem érdekes nekik? Érthetetlenek.
"Pintér a szájával kimondta"
Igen? Hol és mikor? Miért csak a blikk, 24 és hasonló oldalak hozták le? Ha igazi "közleményt" akarsz Pintértől itt van az áprilisi: [link]
Benne volt a 444-es cikkben.
Akkor még csak 6 ezren voltak családdal együtt. Évek óta működik ez a program és egyszer csak hirtelen ennyire kelendő lett, hogy három hónap alatt 12 ezerrel megnőtt számuk?
1 éve még 2,5 ezren voltak. Valahogy ez a szám is jobban összecseng az áprilisi 6 ezerrel és a most októberi 7,5 ezerrel.
De, higgy amit akarsz.
"De, higgy amit akarsz."
Pontosan így lesz, maradok a 18.000-nél, te is maradj a te verziódnál. A kérdés egyébként ugyanúgy áll ha 100 emberről van szó.
Szerintem Vona felvetése teljesen jogos.
Ennek ellenére szerintem Habony és csapata ( akik köztudottan nem a fidesz tanácsadói hivatalosan ) már keményen dolgozik valami észveszejtő magyarázaton arra, hogy miért nem jó a jobbik javaslata és miért Orbánnak van igaza a kétféle migráns elméletével. És a fideszes szavazótábor ezt is becumizza ugyanúgy mint a többi magyarázatot. Lassan ott tartunk, hogy hitgyüli meg a hare krisna szintű okfejtésekkel vezetik a szavazótábort.
Hadd halljam, mit.
A pálya széléről bekiabálni nem elegáns.
Orbán akkor rúgott öngólt, amikor eszébe jutott a népszavazás. Nem gondolta teljesen végig. Most csak kapkodás van. Azt meg nehéz megbecsülni, tehát szerintem nem megjósolhatók a történések. Én arra szavaznék, hogy előtte való este dől el, addig meg megy a nagy kábítás. Hogy hitelesnek tűnjön az eredmény, bármi is lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!